Accent Prime

Accent Prime produs de Alma Lasers - skinmed clinic

Accent Prime, produs de Alma Lasers, lider mondial in producerea dispozitivelor medicale de ultima generatie, reprezinta cea mai noua tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale si faciale disponibila la momentul actual.

Remodelare corporala, dusa la cele mai inalte standarde!

Bazata pe numeroase studii clinice si atent studiata, platforma Alma Accent Prime ofera rezultate uimitoare prin utilizarea tehnologiilor combinate: ultrasunete si radiofrecventa.

Tratament non invaziv ce se adreseaza persoanelor ce prezinta celulita si laxitate cutanata, Accent Prime este special conceput pentru a lupta eficient cu aceste probleme, intr-un timp scurt, fara efecte adverse si cu reluarea imediata a activitatilor cotidiene, fara a fi necesar timp de recuperare.

Tehnologie 

Singurul sistem care combină ultrasunetele și tehnologiile RF obține rezultate superioare oricărei alte tehnologii. Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermitatii si întinerirea pielii  – cu rezultate vizibile, fiabile și de durată.

Tehnologia brevetată Alma Unipolar permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor la diferite adâncimi ale pielii. Cu un control al adâncimii variabil, practicienii au flexibilitatea și precizia de a trata zona țintă pentru rezultate optime.

Accent Prime prezintă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale. Această undă se numește undă de forfecare, care permite să vizeze selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.

ULTRA SPEED –  Remodelare corporala

Aplicatorul Ultra Speed combina tehnologia ultrasunetelor cu o placa aplicatoare de mari dimensiuni pentru a oferi tratamente rapide. Emite unde ghidate prin profiluri concentrice pentru încălzirea țesutului țintă. Energia ultrasunetelor este distribuită omogen pe toată zona de tratament, perturbând în mod eficient celulele grase încăpățânate. Timpul de tratament este astfel redus semnificativ, permitand tratarea unei zone precum abdomenul in doar 20 de minute.

UNI FACE  

Aplicatorul Uni Face utilizeaza tehnologia RF UniPolara, intr-un design special destinat utilizarii pe zone mici precum fata.

SPEED SCULPT 

Aplicatorul Speed Sculpt combina tehnologia ultrasunetelor cu o placa aplicatoare de mici dimensiuni, 44m, permitand astfel tratarea sigura si eficienta a zonelor mici, precum fata.

UNI BODY -  Remodelare corporala

Aplicatorul Uni Body combina energia tehnologiei RF UniPolara cu un accesoriu rotativ de masaj, pentru a asigura incalzirea tintita, optima, la nivel dermic profund si imbunatatirea circulatiei la acest nivel.

Cum functioneaza

Accent Prime utilizeaza incalzirea dielectrica, un mecanism unic ce permite transmiterea energiei RF direct la nivelul tesuturilor tintite, determinand rotirea rapida a moleculelor de apa. Aceasta miscare genereaza frictiuni si, prin urmare, produce o energie termica puternica si eficienta. Acest mecanism determina contractia fibrelor existente de colagen si stimuleaza in acelasi timp formarea de noi fibre. Frecventa crescuta a RF permite incalzirea profunda si omogena, cu rezultate uniforme.

Cu o putere de 300W si cu pierdere minima a energiei prin impedanta, Accent Prime ofera puterea maxima in fiecare tratament.

Tehnologia patentata Alma Unipolar permite incalzirea tintita, sigura si profunda a tesuturilor.

Transmite 40.68MHz pana la 20 mm adancime; mareste si mentine temperatura pielii la 42-48 grade Celsius, fara a-i produce discomfort pacientului, si permite incalzirea focalizata. 

Accent Prime utilizeaza tehnologia patentata ce consta in combinatia de unde longitudinale si transversale ce permit tintirea selectiva a celulelor adipoase, lasand tesutul inconjurator neafectat. Undele US se propaga la nivelul celulelor adipoase, distrugand membrana celulara, ducand astfel la eliminarea grasimii acumulate in acestea. Continutul adipocitelor va fi apoi inlaturat prin sistemul limfatic.

Accent Prime este o tehnologie de ultima generatie, ce ofera solutii pentru remodelarea faciala si corporala, cu ajutorul tratamentelor rapide, sigure si eficiente, fiind un aliat imbatabil in lupta cu celulita si pierderea fermitatii. Tratamentele pot fi personalizate in functie de zona tratata si necesitatile si particularitatile fiecarui pacient, iar rezultatele apar inca dupa prima sedinta.

Video Playlist
1/3 videos
1
Accent Prime - Remodelare corporală eficientă, fără durere
Accent Prime - Remodelare corporală eficientă, fără durere
2
Accent Prime - platforma minune pentru siluetă!
Accent Prime - platforma minune pentru siluetă!
3
Accent Prime - Cel mai performant tratament de remodelare facială/corporală Skinmed Clinic
Accent Prime - Cel mai performant tratament de remodelare facială/corporală Skinmed Clinic

Întrebări frecvente

Accent Prime, produs de Alma Lasers, lider mondial in producerea dispozitivelor medicale de ultima generatie, reprezinta cea mai noua tehnologie pentru efectuarea tratamentelor corporale si faciale disponibila la momentul actual. Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, reducerea celulitei, refacerea fermitatii si întinerirea pielii  – cu rezultate vizibile, fiabile și de durată.

Accent Prime foloseste puterea tehnologiilor combinate, RF & US. Tehnologia brevetată Alma Unipolar permite încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor la diferite adâncimi ale pielii. Acest mecanism determina contractia fibrelor existente de colagen si stimuleaza in acelasi timp formarea de noi fibre. Frecventa crescuta a RF permite incalzirea profunda si omogena, cu rezultate uniforme. In plus, tehnologia US utilizeaza combinatia de unde longitudinale si transversale ce permit

tintirea selectiva a celulelor adipoase, lasand tesutul inconjurator neafectat.

Cel mai frecvent, pacientii aleg sa trateze zona coapselor, a feselor si a abdomenului, insa tratamentul poate fi utilizat si la nivel facial, in regiunea submentoniera (gusa) sau la nivelul gatului si al bratelor.

Inca de la prima sedinta, pielea devine mai ferma, mai tanara, aspectul de coaja de portocala se diminueaza, pielea devine mai neteda, cu o textura imbunatatita. In functie de zona tratata, la incheierea unei serii de tratament, circumferinta zonei tratate se va diminua cu 1.5-10cm.

In unele cazuri, rezultatele se observa inca dupa prima sedinta de tratament. Cel mai frecevent, pacientii observa imbunatatiri progresive incepand cu a doua sedinta, urmand ca acestea sa atinga nivelul optim la incheierea unei serii complete de sedinte.

In general, pentru obtinerea unor rezultate de lunga durata, e necesara o serie de minimum 6 sedinte de tratament, efectuate la distanta de o saptamana.

Încălzirea treptată și sistemul de răcire integrat previn durerea și il fac un tratament confortabil. Pacientul nu va simti deloc durere in timpul procedurii.

Nu există perioada de recuperare. Pacienții pot reveni la activitățile lor normale după tratament.

Acest lucru depinde de indicație, de zona de tratament și de profilul individual al pacientului. Tratamentul poate dura între 20 și 60 de minute.

Accent Prime este sigur și eficient, fără efecte secundare. Puteți reveni la activitățile dvs. normale imediat după tratament.

Tratamentele cu Accent Prime sunt sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele (I-VI), precum și pentru zonele subțiri și delicate ale feței, gâtului și decolteului.

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Mesaje recomandate