Accent Prime: cum sa scapi de grasime si de celulita la dermatolog in Bucuresti

Accent Prime produs de Alma Lasers - skinmed clinic

Folosind puterea tehnologiilor dermatologice combinate, Accent Prime este o platformă non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, eliminarea grăsimii în exces, reducerea celulitei, întinerirea pielii prin reconturare – cu rezultate vizibile imediat, fiabile și durabile.

La dermatolog in Bucuresti pentru cele mai noi tehnologii!

Vârf de lance pe piața mondială, datorită rezultatelor spectaculoase obținute în timp record, Accent Prime devine prima opțiune pentru multe dintre vedetele/influencerii din România, oameni pentru care imaginea contează în aceeași măsură precum talentul lor – Navi, cântăreața care și-a făcut micșorare de stomac în urmă cu 2 ani, Romeo Visca, protagonistul din “Adela”, cel mai nou serial difuzat pe Antena 1 și Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional de fitness sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la dermatolog in Skinmed Clinic, prima clinică din București care oferă clienților această tehnologie-minune.

Introdusă pe piața internațională în martie 2016, această platformă inovatoare marca Alma Lasers, un inovator global de soluții cu laser, surprinde prin rezultatele uimitoare atât specialiștii, cât și pacienții. Platforma combină cele mai avansate inovații în ultrasunete și tehnologiile de frecvență radio Unipolar ™ pentru a oferi rapid, eficient, foarte personalizat tratamente cu rezultate spectaculoase și de lungă durată pentru toate tipurile de piele.

Fara grasime si fara celulita!

“Accent Prime prezintă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale. Această undă se numește undă de forfecare, care permite să vizeze selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat. Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.”, spune Amalia Anghel, medic dermatolog din Bucuresti la Skinmed Clinic.

Ce spun cei care au beneficiat de tehnologia-minune? 

Romeo Visca, actorul pe care îl puteți urmări în rolul lui Vali Dinca în cea mai nouă producție difuzată pe Antena 1, a apelat la Accent Prime după ce a fost nevoit să se îngrașe câteva kilograme bune pentru a intra în pielea personajului:

“Am apelat la serviciile SkinMed pentru că eram interesat să aflu o variantă prin care să-mi revin la forma optimă și să mă pot menține la un standard cât mai OK în dificila perioadă a Covid-19. Atunci când toate sălile de fitness erau închise, singura variantă era să fac exerciții în aer liber, oarecum expunându-mă virusului. Am descoperit atunci acest Accent Prime, iar dna. Dr. Amalia Anghel mi-a explicat în detaliu cum funcționează și ce beneficii pot avea dacă voi urma cu exactitate sfaturile primite. Si da, pot spune că după 3 ședințe (una pe săptămână) am reușit să pierd câțiva cm din zona abdomenului. Fiind actor și activând în show-business, imaginea este extrem de importantă și Accent Prime m-a ajutat enorm. Mă gândesc că oricine are nevoie de o îmbunătățire a felului în care arată poate apela cu încredere la Accent Prime pentru că, pe încercate, am văzut că este unul dintre puținele moduri prin care chiar obții rezultate rapid, având evident și o dietă echilibrată”.

Cristina Constantinescu (Kiki), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional fitness, care a apelat la Accent Prime în ciuda vieții active și a stilului de viață sănătos pe care le are:

“După ce am slăbit 10 kg acum 4 ani, am rămas cu un mic exces de piele în talie, de care nu puteam scăpa indiferent de cât sport și ce diete am ținut. Am recurs la Accent să mă ajute să modelez acea zonă. După 3 ședințe săptămânale de Accent, s-a modificat structura pielii, acum este mai întinsă, s-au spart micile pungi de grăsime reziduală și abdomenul meu este mai subțire cu cca. 3 cm. Pentru mine, care am încercat tot felul de alternative, Accent este cel mai performant aparat la momentul actual, iar Skinmed este clinica unde am încredere 100% pentru fiecare procedură pe care o fac.”

Navi, artist & compozitor, este una dintre tinerele care au apelat cu succes la bisturiu pentru pierderea kilogramelor în exces. Deși în prezent are silueta visată și greutatea ideală, Navi a urmat protocolul stabilit de către dr. Amalia Anghel:

“Pentru că am vrut și pentru că se poate, am ales să fac remodelare corporală cu Accent Prime, un aparat-minune pe care l-am găsit la clinica SkinMed și care nu doar că topește grăsimea din profunzime cu ajutorul ultrasunetelor, dar folosește și radiofrecvența pentru a “netezi” și tonifia pielea, reducând laxitatea, vergeturile și celulita.”

Mesaje recomandate