ACCENT PRIME înlătură grăsimea și tonifică pielea în aceeași ședință!

Accent Prime produs de Alma Lasers - skinmed clinic

Incredibil, dar este adevărat: Accent Prime este platforma non-invazivă, de ultimă generație care, simultan, înlătură grăsimea nedorită și tonifică pielea în aceeași ședință! Un tratament complet cu Accent Prime poate însemna pentru tine un rezultat comparabil cu intruzivele lipoaspirații/liposucții, adică minus 10 cm în circumferință!

Ce tehnologii folosește Accent Prime, platforma fără concurență?  

Poate ai surplus de grăsime acumulată în zone unde nici dieta, nici sportul nu oferă rezultate. Poate ai slăbit multe kilograme, iar pielea ta și-a pierdut elasticitatea și netezimea. Indiferent de tipul de problemă, Accent Prime are soluția. Vorbim despre o platformă-minune, care a schimbat paradigma, permițând practicienilor să ofere soluția ideală pentru toate tipurile de piele, cu rezutate superioare, fără precedent, dovedite clinic.

Folosind puterea tehnologiilor combinate – ultrasunete si radiofrecventa in anumiti parametri, Accent Prime este platforma non-invazivă, de ultimă generație, care oferă tratamente personalizate pentru conturarea feței și a corpului, strângerea pielii, eliminarea grăsimii în exces, reducerea celulitei, întinerirea pielii prin reconturare – cu rezultate vizibile imediat, fiabile și durabile.

Vârf de lance pe piața mondială, datorită rezultatelor spectaculoase obținute în timp record, Accent Prime devine prima opțiune pentru multe dintre vedetele/influencers din România, oameni pentru care imaginea contează în aceeași măsură precum talentul lor – Navi, cântăreața care și-a făcut micșorare de stomac în urmă cu 3 ani, Romeo Visca, protagonistul din “Adela”, serial difuzat pe Antena 1 și Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional de fitness sunt doar câteva dintre vedetele care au apelat la Skinmed Clinic, una dintre puținele clinici din București care oferă în prezent clienților această tehnologie-minune.

Introdusă pe piața internațională în martie 2016, această platformă marca Alma Lasers, un inovator global de soluții cu laser, surprinde prin rezultatele uimitoare atât specialiștii, cât și pacienții. Platforma combină cele mai avansate inovații în ultrasunete și tehnologiile de frecvență radio Unipolar™ pentru a oferi rapid rezultate vizibile și de lungă durată pentru toate tipurile de piele.

Accent Prime oferă o combinație brevetată de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale și transversale. Această undă se numește undă de forfecare, care permite să vizeze selectiv celulele adipoase, lăsând în același timp țesutul înconjurător nevătămat.

Vibrațiile undei de forfecare perturbă membranele celulelor adipoase, ducând la descompunerea treptată și eliberarea grăsimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.

Aplicatorul de RF are aplicații asupra celulitei, reducerea circumferinței, întinderea pielii, îmbunătățirea laxității pielii, drenaj limfatic.

Acesta are cea mai mare putere de pe piață ( pană la 300W), are o distribuție variabilă a energiei la diferite niveluri de adâncime, transmite 40.46 MHz până la 20 mm adâncime, este un proces unipolar (printr-un singur electrod). Mărește și menține temperatura pielii la 42-48 grade C, fără a-i produce pacientului disconfort. Grație microplasmei ™, o tehnologie unică de microplasmă, modulul Accent Prime Pixel RF ™ oferă un tratament de refacere a pielii, atât prin ablarea, cât și prin încălzirea pielii.

Prin perforarea controlată și livrarea de energie focalizată, Pixel RF tratează zona afectată lăsând intacte țesuturile sănătoase din jur. În felul acesta, înlătură grăsimea și tonifică pielea în aceeași ședință.

Ce zone ale corpului putem trata cu Accent Prime?

Față și Submentonier

Primul lucru pe care îl vezi când te uiți în oglindă este fața ta. Multe femei observă că, în timp, pielea de pe față își pierde elasticitatea și fermitatea. Vorbim despre acea față lăsată pe care nicio femeie nu și-o dorește, cu marionete și contur destabilizat, despre acea bărbie dublă, inestetică.

Accent Prime ™ funcționează pe o plasă de fibre de colagen, mobilizându-le în acțiune, astfel încât pielea să-și recapete elasticitatea și forma. De asemenea, are capacitatea de a reduce în mod semnificativ grăsimea. Rezultatele te vor face să zâmbești.

La nivel facial putem vorbi astfel de:

  • întinerirea și strângerea pielii (laxitate, riduri, linii fine);
  • conturarea feței și a gâtului (modelarea submentoniera);
  • revitalizarea pielii și diminuarea cicatricilor post acneeice.

Reconturarea corpului, cu strângerea pielii și înlăturarea vergeturilor. Accent Prime înlătură grăsimea nedorită și tonifică pielea pe:

Brațe și spate, abdomen, picioare, coapse, șolduri, fese, genunchi, glezne etc.

In funcție de zona pe care doriți să o tratați, vă recomandăm 4-6 sesiuni, dar rezultatele sunt vizibile încă de la cea de-a doua sesiune.

Tratamentul poate dura între 20 și 60 de minute, în funcție de zona de tratament și de profilul individual al pacientului.

Ce spun cei care au beneficiat de tehnologia-minune?

Romeo Visca, actorul pe care îl puteți urmări în rolul lui Vali Dinca în serialul “Adela”, producție difuzată pe Antena 1, a apelat la Accent Prime după ce a fost nevoit să se îngrașe câteva kilograme bune pentru a intra în pielea personajului:

“Am apelat la serviciile Skinmed Clinic pentru că doream o variantă prin care să-mi revin la forma optimă și să mă pot menține la un standard cât mai OK în dificila perioadă a Covid-19. Atunci când toate sălile de fitness erau închise, singura variantă era să fac exerciții în aer liber, oarecum expunându-mă virusului. Am descoperit atunci acest Accent Prime, iar dna. Dr. Amalia Anghel mi-a explicat în detaliu cum funcționează și ce beneficii pot avea dacă voi urma cu exactitate sfaturile primite. Si da, pot spune că după doar 3 ședințe (una pe săptămână) am reușit să pierd câțiva cm din zona abdomenului. Fiind actor și activând în show-business, imaginea este extrem de importantă pentru mine. Accent Prime m-a ajutat enorm. Mă gândesc că oricine are nevoie de o îmbunătățire a felului în care arată poate apela cu încredere la Accent Prime pentru că, pe încercate, am văzut că este unul dintre puținele moduri prin care chiar obții rezultate rapid, având evident și o dietă echilibrată”.

Cristina Constantinescu (Kiki), faimoasa Exatlonistă, trainer internațional fitness, care a apelat la Accent Prime în ciuda vieții active și a stilului de viață sănătos pe care le are:

După ce am slăbit 10 kg acum 4 ani, am rămas cu un mic exces de piele în talie, de care nu puteam scăpa indiferent de cât sport făceam și de ce diete am țineam. Am recurs la Accent să mă ajute să modelez acea zonă. După 3 ședințe săptămânale de Accent, s-a modificat structura pielii, acum este mai întinsă, s-au spart micile pungi de grăsime reziduală și abdomenul meu este mai subțire cu cca. 3 cm. Pentru mine, care am încercat tot felul de alternative, Accent este cel mai performant aparat la momentul actual, iar Skinmed este clinica unde am încredere 100% pentru fiecare procedură pe care o fac.”.

Navi, artist & compozitor, este una dintre tinerele care au apelat cu succes la bisturiu pentru pierderea kilogramelor în exces. Deși în prezent are silueta visată și greutatea ideală, Navi a urmat protocolul stabilit de către dr. Amalia Anghel:

Pentru că am vrut și pentru că se poate, am ales să fac remodelare corporală cu Accent Prime, un aparat-minune pe care l-am găsit la clinica Skinmed și care nu doar că topește grăsimea din profunzime cu ajutorul ultrasunetelor, dar folosește și radiofrecvența pentru a “netezi” și tonifia pielea, reducând laxitatea, vergeturile și celulita.

Eu aveam o nesiguranță în talie și mai ales în zona brațelor, mi s-a părut mereu că nu au deloc o formă armonioasă, că păreau ultra-pufoase, oricâte kilograme aveam și în orice poziție stăteam – bonus, am aflat la primul consult pentru Accent Prime că stângul era cu 0.7 cm mai “grăsuț” decât dreptul. După 6 ședințe cu Accent Prime, brațele mele sunt egale, mult mai suple și armonioase ca formă, iar în talie am scăpat de 7 cm, ajungând la 61 cm! Nu mi-aș fi imaginat vreodată că o să am o talie de fotomodel J 

Practic, eu sunt la greutatea dorită și cea stabilită de medicul meu (50 kg), iar tot ceea ce fac acum – mâncat sănătos, fitness, remodelare corporală – este ca să îmi ating potențialul maxim, să mă simt și să arăt atât de bine pe cât pot, să înfloresc cu totul și să mă bucur de look-ul meu în cei mai frumoși ani. După o parte îndelungată din viață în care am simțit că mă lupt cu corpul meu, acum mă simt în sfârșit în armonie și echilibru cu el – și îmi place maxim această stare!

Mesaje recomandate