Alex Stoica, fost vicecampion la kaiac canoe, Exatlon Romania

Alex Stoica, fost vicecampion la kaiac canoe, Exatlon Romania

Imi imaginez cum ar fi fost sa beneficiem de tehnologia Vacusport la Exatlon… Azi te accidentai, maine erai pe picioarele tale, ca nou! 

Am tras mult timp cu glezna dupa accidentarea din cadrul concursului si foarte multi dintre colegii mei au suferit diferite accidente pe trasee, unii dintre ei fiind obligati chiar sa renunte. Imi pare rau ca nu am avut sansa unei astfel de terapii miraculoase atunci, dar sunt fericit ca pot avea acces la ea acum, cand ma pregatesc serios pentru alta competitie, unde am nevoie de forta si de anduranta. 

Oxigenarea sangelui,  exact cum se intampla astronautilor, face minuni pentru tonusul meu. Lucrez uneori sustinut, ma antrenez chiar si cate 6 ore pe zi, un efort care m-ar fi daramat efectiv fara ajutorul acestui aparat unde ma relaxez jumatate de ora si ma incarc cu energie ca de nicaieri altundeva. 

Tot la Skinmed imi indepartez parul de la axile, cu cel mai comod si eficient laser al momentului – Soprano Titanium. Sunt déjà la cea de-a patra sedinta si nici urma de par! 

Sunt extrem de multumit!

Recommended Posts