Ana-Maria Cazan, antrenor fitness

ana maria cazan testimonial - skinmed clinic

După un an de zile de la reîntoarcerea din Republica Dominicana, unde am participat la Competiția Exatlon Romania 2019, am reusit sa gasesc rezolvarea problemelor cu tenul. Din cauza soarelui extrem de puternic și a condițiilor nefavorabile din camp, tenul meu a suferit mari modificari - devenise foarte uscat, incepusem sa am chiar și o acnee... Am incercat tot felul de tratamente, am mers la diferiti dermatologi, dar fara rezultat.

Am decis sa apelez la Skinmed Clinic la recomandarea unei bune prietene, careia ii multumesc si pe acesta cale pentru ajutor! La Skin-Med am avut ocazia sa o întâlnesc pe doamna Doctor Amalia Anghel, dermatolog specialist, „ingerul” meu salvator! Auzisem ca voi gasi aici oameni profesioniști in domeniul dermatologiei, cât și aparatura de ultima generație, dar bucuria mea a fost cu atat mai mare cu cat aici am văzut pentru prima data ce inseamna o consulatie profi – pe langa ochiul vigilent al medicului, mi s-a facut un consult amanuntit cu Adonia, o procedura care masoara fiecare parametru al pielii – elasticitate, uniformitate, nivel de hidratare etc.

Pe baza rezultatelor obținute cu aceasta tehnologie, doamna Doctor Amalia Anghel a observat imediat problemele tenului meu și mi-a recomandat un program de tratament specific problemei mele – Clearskin, Oxygeneo si lasere. Sunt foarte mulțumită de rezultat, așa ca recomand cu încredere Skinmed Clinic.
Fiecare dintre noi merita servicii de calitate, sănătatea noastră este mai importanta decat orice altceva.