Anamaria Prodan Reghecampf, agent FIFA, realizator TV si fotomodel

anamaria prodan testimonial - skinmed clinic

Dupa multe incercari in diferite saloane/clinici din tara si din strainatate, am optat pentru tehnologia-varf de lance in materie de epilare definitiva – Soprano Titanium. Am avut bucuria sa-l descopar si in Bucuresti, la Skin-Med.

Auzisem ca este eficient pe orice tip de piele si orice tip de fir de par, inclusiv pe piele bronzata, cu fire blonde, dar nu stiam cat de bun este, de fapt. Sedinta de epilare definitiva a fost o experienta placuta – fara durere, in timp redus si cu rezultate uimitoare! Voi merge in continuare, o data pe luna, pentru inca 5 sedinte.

Tot la Skin-Med, am descoperit o alta tehnologie de ultima generatie, apreciata la nivel mondial, folosita in clinicile de specialitate de afara – Clearlift. Este o terapie laser de rejuvenare, utilizabila pe orice portiune a corpului inclusiv pe zonele sensibile.
Sedinta a durat cca. 20 de minute, iar ceea ce ma incanta este faptul ca efectele dureaza si se intensifica timp de o luna de zile, reintinerirea bazata pe Clearlift fiind un proces gradual de crestere a elasticitatii si intensificare a efectului de lifting.
Pentru ca sunt adepta procedurilor non-invazive, fara bisturiu, recomand aceasta procedura, alternativa lifting-ului chirurgical!