Augmentarea buzelor

augmentarea buzelor - skinmed clinic

Augmentarea (mărirea) buzelor este una dintre cele mai solicitate tehnici de estetică medicală. Buzele, parte a centralului feței, reprezintă elementul-cheie de feminitate și senzualitate.

Ne exprimăm verbal și non-verbal utilizând această structură extrem de importantă. Din punct de vedere anatomic-structural este extrem de complexă, respectă o serie de reguli legate de subcomponente și proporții, iar echilibrul este cuvântul-cheie care definește această zonă.

Este subdivizată în mai multe structuri (tubercul superior al buzei superioare, doi tuberculi ai buzei inferioare, arcul lui Cupidon, filtrum, contur) și respectă proporții anatomice.

O volumizare corectă, în scopul corectării defectelor sau doar pentru un plus de volum trebuie să respecte reguli tehnice precise, efectuată de medici calificați, instruiți în acest sens, pentru că ceea ce vrem să obținem la final sunt buze cu aspect natural, pentru a completa noțiunea de frumusețe.

Este o tehnică de mare valoare atunci când alegem acidul hialuronic de cea mai bună calitate, fără a fi asociat riscului de reacții adverse, precum alergii sau apariția de noduli, încă o realitate pentru anumite tipuri de substanțe folosite.
Una dintre cele mai severe complicații este riscul de necroză (moarte tegumentară) ce se poate petrece în această zonă dacă injectarea a fost făcută intravascular, s-a injectat o cantitate foarte mare de acid hialuronic, ce realizează compresie pe vas sau a fost injectat un acid hialuronic neadaptat acestei zone, mult prea dens.

Tocmai de aceea experiența medicului injector  și calitatea substanței sunt definitorii.

Injectarea are efect imediat, fără edem important, efectul final fiind previzibil, injectarea se poate efectua pe ac sau canulă, riscul de sângerare fiind mai mic, aceasta nelezând structurile vasculare, alegerea depinzând de experiența injectorului.

Astfel, pacienta își poate continua rutina zilnică, fără a avea nevoie de recuperare postprocedură. Reinjectarea este indicată la 6 luni – 1 an.

În Skinmed Clinic suntem devotați ideii de frumusețe ca „echilibru”, „proporții”, „naturalețe” și folosim cele mai avansate soluții medicale ca instrumente menite să ajute, să repare, nu să debalanseze.

Pentru că obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva.

Tocmai de aceea, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist care îți va analiza trăsăturile, forma facială și îți va propune soluția optimă de augmentare a buzelor astfel încât reacția celor din jur să fie „Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!”.

Tratamente recomandate 

Mesaje recomandate