Campania COOL4SKIN – Weekend 4

campania cool4skin weekend 4 - skinmed clinic

Pe Shut Up, Beach, cea mai cool plaja din Mamaia, medicii de la Skinmed Clinic si reprezentantii Bioderma si-au continuat activitatea, oferind gratuit turistilor asistenta medicala, dermatoscopii (controlul alunitelor) si mostre de fotoprotectie solara avansata de la Bioderma.

Dezideratul nostru a fost atins, atata vreme cat zeci de romani, majoritatea adolescenti, s-au putut bucura de soare in siguranta – fara arsuri solare, fara insolatii, fara incidente. De la alunite si pana la traumatisme severe ale pielii, oamenii au primit asistenta medicala, sfaturi si retete direct pe plaja, de la cei mai buni specialisti in domeniul dermatologiei.

Si in acest weekend, pe langa Photoderm Aquafluide, crema de fotoprotectie oferita din belsug, la liber, tuturor doritorilor, Bioderma a oferit cadouri perfecte pentru vacanta (dermatocosmetice ce sustin sanatatea si frumusetea pielii) celor mai norocosi 5 participanti la tombolele Cool4Skin.

Expune-te la soare fără riscuri, fără arsuri, fără riduri, fără potențial de cancer!

Oricat de mult am iubi soarele si oricat de mult ne iubeste el pe noi (avem parte de zile toride, cu temperaturi extrem de ridicate), trebuie sa invatam sa ne protejam pielea, expunandu-ne controlat. Ideal dimineata, in intervalul 8.00-12.00 si dupa-amiaza, dupa orele 17.00, fara sa uitam de crema de fotoprotectie, la care trebuie sa apelam ori de cate ori iesim din apa sau din doua in doua ore.

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie, Skinmed Clinic

Cool4Skin este o campanie sustinuta de vedete responsabile, mari iubitoare de bronz, dar constiente de importanta mentinerii sanatatii pielii:

Pe acestia ii puteti gasi oricand pe Shut Up, Beach din Mamaia, fiecare avand propria poveste legata de expunerea necontrolata la soare si grija pentru propria sanatate.

Mesaje recomandate