Ce cadou poti sa faci de Craciun prietenei tale?

cadou de craciun - voucher - skinmedclinic

Daca iti doresti un cadou minunat si surprinzator pentru prietena ta cea mai buna, sau pentru sotia ta, poti alege anul acesta un voucher emis de clinica Skinmed pentru injectarea cu un mililitru de acid hialuronic a buzelor. 

Cantitatea este suficienta pentru a ajunge la proportii natural ideale sau pentru a corecta mici imperfectiuni de simetrie si volum.

Astfel, daca ai auzit-o ca este nemultumita de cum ii arata buzele si ca si-ar dori sa schimbe ceva in acest sens, este ocazia ideala! Tot ce ai de facut este sa vii la sediul clinicii Skinmed si sa cumperi voucherul de 1.000 de lei (pret special in noiembrie si decembrie).

banner acid hialuronic juvederm noiembrie ro - skinmed clinic

Nu trebuie sa te ingrijorezi ca va rezulta un “bot de rata”, deoarece cantitatea este insuficienta, iar medicii nostri nu sunt de acord cu augumentarile de buze care ofera acest aspect nenatural. Injectarea cu acid hialuronic este o tehnică minim-invazivă, cu durere redusă și se efectuează după aplicare topică de substanță anestezică. 

Efectul este vizibil imediat, fără precauții ulterioare și durabil în timp între 6-12 luni și doi ani. La Skinmed folosim exclusiv produsele firmei Allergan (acid hialuronic din gama Juvederm si toxina botulinica Vistabel, singura aprobta medical pentru scopuri cosmetice).

O asemenea procedura e este extrem de valoroasă, bine cunoscută în prezent, încă în expansiune științifică, cu actualizarea moleculelor, ale cărei rezultate sunt rapid vizibile și fără incidente neplăcute asociate injectării.

Mesaje recomandate