Ce sunt tratamentele laser pentru acnee?

cum previi acneea atc - skinmed clinic

Exista trei tipuri de laser folosite in prezent in clinica Skinmed pentru tratarea cicatricilor post acnee.

Clear Skin este vârf de lance printre metodele anti-cicatrici, deoarece  se adresează pacienților cu acnee comedoniană, inflamatorie și cicatrici/semne postacnee. Este eficient în reducerea hiperseboreii, a comedoanelor închise și deschise, a dimensiunii porilor și a leziunilor inflamatorii de acnee.

Micro-pulsurile de energie cauzează microinjurii ale colagenului de la nivelul dermului, provocând o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee, petele pigmentate, pete eritematoase, pori dilatați

Laserul Clear Lift se adresează pacienților ce prezintă cicatrici postacnee, hiperpigmentare postinflamatorie, pori dilatați. Este un laser non ablativ ce ajută la regenerarea pielii prin stimularea producției de colagen și reînnoire celulară, cu ajutorul undelor de șoc acustic, fără timp de recuperare – “lunchtime procedure”.

O procedură complet nedureroasă, ce nu afectează epidermul și nu necesită anestezie, cu rezultate importante după o serie de 4-6 ședințe.

Al treilea tip de laser este cel CO2, dar despre acesta vom discuta intr-un articol separat.

Mesaje recomandate