Ce tip de laser este cel mai eficient pentru epilare definitivă?

epilare par inchis - skinmed clinic

Dioda, Alexandrite, Yag? Toate sunt lasere eficiente și toate promit rezultate spectaculoase. Ce să alegem când studiem oferta de epilare definitivă existentă pe piață?

Cu fiecare dintre ele ajungem la liman în cele din urmă, după mai multe sau mai puține ședințe, pentru că fiecare acționează doar la o anumită lungime de undă.

Fără a intra în detalii tehnice (pe acestea le puteți descoperi pe site-urile producătorilor), important este să reținem că cele mai rapide rezultate le putem obține doar cu laserul care înglobează toate lungimile de undă, distrugând astfel firele de păr în timp record.

Dacă tot este posibil, de ce am vrea să scăpam de părul nedorit într-un an și nu în jumătate de an?!

În primul rând, epilarea definitivă cu laser se efectueaza doar in clinicile dermatologice, nu în saloanele de înfrumusețare, deoarece aceste aparate sunt dispozitive medicale, nu dispozitive cosmetice.

Ceea ce înseamna că dacă nu sunt folosite cum trebuie, pot provoca daune semnificative pacientului. 

Dar, problema rămâne. Cine nu vrea un laser care să ne scape rapid și definitiv de părul nedorit de pe corp și, dacă este posibil, fără durere?

La Skinmed, Centrul de Excelență în Dermatologie din București, punem la dispoziția pacienților aparate ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care însumează într-un singur capăt de epilare toate cele trei lungimi de undă amintite mai sus.

Mesaje recomandate