Cearcănele

cearcanele - skinmed clinic

Cearcănele au nebănuita putere de a comunica pentru noi din spatele straturilor de fard și machiaj, pentru că le putem ascunde culoarea, nu și profunzimea.

Acum cearcănele pot fi corectate prin tratamente alese în funcție de tipul și cauza lor, efectul la nivelul întregului chip fiind vizibil și impresionant.

Zona pleoapei inferioare este extrem de complexă, cu o mare variabilitate de aspecte, adesea asociate. Putem întâlni probleme precum șanțul lacrimal vizibil, candidat ideal pentru volumizarea cu acid hialuronic dedicat acestei zone, sau pigmentarea, culoarea brun-neagră, adesea constituțională.

O problemă frecvent întâlnită sunt ridurile fine, cele din unghiul exterior al ochiului corectate prin injectarea de toxină botulinică, în schimb cele de pleoapă inferioară destul de greu de șters prin tehnici convenționale.

Două alte probleme adesea întâlnite sunt pungile vizibile, adesea întâlnite în afecțiuni asociate sau constituțional și excesul de pleoape superioară și/sau inferioară, ce transformă pacientul în candidatul ideal pentru blefaroplastie, chirurgia pleoapei.

Tratamentul acestei zone presupune o examinare experimentată cu alegerea celor mai eficiente metode de tratament, aceasta fiind cea mai complex și dificilă zonă de corectat, deoarece problemele sunt frecvent asociate (ex. hiperpigmentare, linii fine și șanț lacrimal vizibil). 

Acum, în era tehnologiei avansate, avem la dispoziție o serie de tratamente laser care ne ajută să abordăm atât liniile fine, cât și laxitate, pigmentarea chiar șanțul lacrimal vizibil pot fi corectate cu aceste tratamente.

În Skinmed Clinic îmbinăm știința și tehnologia de ultimă oră în vederea ștergerii urmelor pe care, cel mai adesea, factorii de stres le schițează pe chipul nostru, adâncindu-le în timp și transformându-le într-un rival închis în propria piele.

Spre deosebire de alte terapii laser, principiul este al undelor de șoc, cu adaptarea distanței focale și acțiune în straturile profunde alte pielii noastre, epiderm profund și/sau derm, menținând integru stratul superficial al tegumentului.

Astfel, nu avem perioadă de recuperare, pielea se poate înroși ușor, dar se remite în câteva minute, procedura se poate realiza în pauza de prânz.

Tratamente recomandate 

Mesaje recomandate