CENTRUL DE TRATAMENT PENTRU ACNEE

Invingem acneea impreuna! Fiecare caz este unic. La fel si tratamentul.

​Un tratament pentru acnee, care functioneaza!

Cand discutam de pacientii cu acnee, vorbim excusiv de tratamente personalizate pentru fiecare! Cauzele acneei sunt diferite, modul de viata al fiecarui pacient este diferit, organismul fiecaruia reactioneaza diferit si, prin urmare, nu putem aborda boala decat daca ne gandim in primul rand la pacient!

De ce e nevoie de un Centru de Tratament pentru Acnee?

Sutele de pacienti care ne-au vizitat in fiecare an cu aceasta patologie ne-au invatat ca abordarea terapeutica corecta necesita foarte multe resurse tehnice (lasere medicale de diferite tipuri, preparate injectabile, creme, peeling-uri, sau terapii alternative) si foarte mult timp dedicat tratamentului personalizat. 

Am adunat aceste resurse, impreuna cu personalul medical bine pregatit in acest domeniu, sub o singura umbrela, astfel incat sa putem trata orice caz de acnee. Noi credem ca acneea reprezinta o boala cu un impact personal si social major si trebuie tratata cu maxima importanta, indiferent de varsta pacientilor.

Marturii ale pacientilor tratati

Experienta dumneavoastra in Centrul de Tratament al Acneei

La prima vizita, vom petrece mai mult timp impreuna, discutand despre acnee si despre stilul dumneavoastra de viata.

Este important sa intelegeti ce este acneea si ca, desi nu aveti nicio vina in a ii provoca revenirea sau aparitia, prin ceea ce faceti zilnic o puteti face mai greu de vindecat. 

Apoi, trecem la examinarea fizica a pielii, pentru a stabili ce tip de acnee aveti. Iar, pe langa protocolul medical de tratament din cadrul clinicii, vi se va elibera si un protocol complet de ingrijire personalizata pentru domiciliu.

Completarea dosar medical pacient

Examinare fizica

Fotografierea si numararea leziunilor

Plan de tratament personalizat scris

Imbunatatirea imediata a aspectului pielii

Evaluarea si recuperarea semnelor reziduale/cicatricilor dupa prima vizita

Produse specializate pentru tratament la domiciliu

Dr. Amalia Anghel

Medic primar in dermato-venerologie, doctor in medicina si supraspecializat in tratamente estetice, fondatorul si unicul actionar al clinicii Skinmed.

Vasta sa experienta in tratamentul pacientilor acneici a dus la crearea Centrului de Tratament al Acneei, dotat cu cele mai moderne aparate laser din domeniu si cu o echipa de specialisti in efectuarea procedurilor terapeutice prescrise.

Call Now Button