Cine suntem - Skinmed Image Center - SKINMED® Clinic Treci la conținut

CINE SUNTEM

SKINMED Image Center

Dr. Amalia Anghel

Medic primar in dermato-venerologie, doctor in medicina si supraspecializat in tratamente estetice, fiind fondatorul si unicul actionar al clinicii Skinmed.

Vasta sa experienta in tratamentul pacientilor acneici a dus la crearea Centrului de Tratament al Acneei, dotat cu cele mai moderne aparate laser din domeniu si cu o echipa de specialisti in efectuarea procedurilor terapeutice prescrise.

De ce să alegeți clinica noastră?

Serviciu condus de un medic primar dermatolog

Toate exciziile sunt realizate de către Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog cu experiență vastă în chirurgia dermatologică.

Pentru leziuni unice sau multiple

Procesul nostru în 2 pași pentru realizarea hărții întregii suprafețe cutanate ne permite să identificăm și să tratăm leziuni unice sau multiple.

Raportare dublă

Clinica de monitorizare a nevilor se bazează pe principiul dublei raportări, reducând astfel șansa unui diagnostic ambiguu.

Timp de interpretare redus pentru comfortul pacientului

Fără timp de așteptare de săptămâni - dacă un nev necesită excizie, acest lucru se poate realiza în majoritatea cazurilor chiar în ziua respectivă, până la maxim 5 zile de la diagnosticul dermatoscopic.

Fără excizii nenecesare ale nevilor

Recunoașterea modelului și trainingul de specialitate permite echipei noastre să diferențieze între leziunile benigne și cele displazice (atipice) sau maligne (cancer cutanat).

Rapoarte extensive pentru pacienți

Rapoarte extensive pentru pacienți, precum și un stick USB încărcat cu imaginile dvs.

Raport analiză facială ADONIA

Cu indicații personalizate de tratament. ADONIA instrument monitorizare în timp

Raport TRICHOLAB

Standardizat, cantitativ, cu sugestie diagnostic. TRICHOLAB - Instrument de diagnostic și tratament pentru transplatul de păr Monitorizarea terapiilor de scalp cu ajutorul TRICHOLAB

favicon online - skinmed

Consultă-ți dermatologul

ORIUNDE, ORICÂND!

Pielea ta | Prioritatea noastră | 24/7

Call Now Button