ClearLift – tratament laser facial pentru rejuvenare

tratament laser clearlift skinmed clinic bucuresti

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției intrinseci de colagen cu ajutorul laserului. Folosită în special la nivelul feței și gâtului, ClearLift combină energia laser nonablativă YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp, astfel încât volumul facial să devină din nou, mai estetic.

Este o tehnologie ALMA LASERS, lider mondial în domeniul laserelor medicale, adaptată platformei Harmony.

Este un laser diferit comparativ cu platformele precedente bazate pe efect caloric, acesta se bazează pe efect mecanic, unde de șoc transmise direct în profunzime, epiderm profund și/sau derm, în funcție de efectele pe care le țintim.

Acestea stimulează procesele noastre proprii de sinteză activă. Are o mare versatilitate corectând o serie de tulburări la nivel epidermic sau dermic precum cicatrici, modificări de textură, pori dilatați.

Tehnologia permite adaptarea distanței focale pentru a penetra pielea la nivelul dorit, lăsând epidermul superficial integru, pielea se poate înroși ușor, eritem ce se remite rapid, în maxim 30 minute.

Este o procedură care se poate efectua în pauza de prânz.

Redare video

Reîntinerirea bazată pe ClearLift este un proces gradual, în care efectul de lifting și de creștere a elasticității se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la fiecare 4 săptămâni.

E important să vă programați ședințele de rejuvenare la intervale de o lună, astfel încat rezultatele terapiei să se suprapună peste procesul natural de remodelare facială, turoverul epidermic și sinteza fibrelor dermice de colagen și elastină.

După ce se efectuează numărul recomandat de sesiuni, în funcție de nevoile pacientei, este de dorit ca după 6 luni să se realizeze o ședință de întreținere.

ClearLift reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile. Astfel, majoritatea pacientelor aleg să își trateze toată fața pentru a da timpul înapoi.

Cele mai multe lasere nu pot fi folosite pe zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta aceasta zonă să își recapete tinerețea.

Poate fi folosit pe pleoapa inferioară, pe șanțurile nazolabiale, pe ridurile marionetă, pe gât, decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor.

Tehnologia ClearLift acționează în țesutul subcutanat, la aproximativ 3 mm sub piele și stimulează producerea colagenului fără a afecta epidermul.

Întrebări frecvente

ClearLift reprezintă cea mai modernă tehnologie de rejuvenare a pielii și tratare a cicatricilor, prin stimularea producției de colagen cu ajutorul laserului. Folosită în special la nivelul feței și gâtului, ClearLift combină energia laser nonablativa YAG cu tehnologia Pixel Q Switch 1064nm, pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp, astfel încât volumul facial să devină din nou, mai estetic.

Datorită efectului de stimulare a producției de colagen și elastină, laserul ClearLift are rezultate foarte bune în tratamentul ridurilor medii și fine, laxitatea pielii, pori dilatați, cicatrici, rozacee, pigmentarea neuniformă a pielii, hiperpigmentarea pleoapelor.

Cel mai frecvent se tratează zona feței, dar pot fi tratate și zona gâtului, decolteului, pleoapelor.

Sunt necesare 4-6 ședințe pentru tratamentul inițial. Ședințele se efectuează la interval de 4 săptămâni. După terminarea tratamentului sunt necesare 2-3 ședințe de întreținere pe an.

Laserul de tipul ăsta este complet nedureros, se simte doar o senzație plăcută de căldură.

Laserul ClearLift mai este numit și “facelift în pauza de pranz” pentru că pielea după procedură nu este roșie, nu este afectată.

Rezultatele încep să devină vizibile abia la 4-6 săptămâni de la începerea tratamentului.

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Mesaje recomandate