Consultații de specialitate

consultatii de specialitate dr amalia anghel - skinmed clinic dermatolog bucuresti
În cadrul clinicii SKINMED® am adunat o serie de specialități medicale și dermato-cosmetice, pentru ca pacienții noștri să poată beneficia de tratamente complexe, astfel încât să își protejeze și sănătatea, și frumusețea.

Dermatologia și dermato-oncologia sunt cel mai bine reprezentate, atât prin numărul mare de medici, dar și prin faptul că acestea au stat la originile SKINMED® în urmă cu ani buni.

Dermatoestetica înseamnă proceduri complexe de întinerire și de înfrumusețare, precum injectarea de acid hialuronic, toxină botulinică sau P.R.P. De asemenea, mezoterapiile cu cocktailuri de vitamine sau peelingurile chimice intregesc această zonă.

Terapiile Laser pentru tratamente anti aging reprezintă cel mai avansat domeniu prezent în clinica SKINMED®, din punct de vedere tehnologic.

Vârfuri de lance în medicina estetică noninvazivă, platformele Harmony și Pixel CO2 de la Alma Lasers au în spate ani buni de cercetare și studii clinice care le-au impus ca fiind cele mai bune din acest domeniu.

Ginecologia este prezentă la SKINMED®, atât prin medici specialiști care efectuează inclusiv ecografii, dar și printr-o serie de proceduri inovative. Este vorba de estetica ginecologică, care înseamnă rejuvenare vaginală prin intermediul procedurilor laser, atât asupra aparatului genital extern, dar și la nivelul vaginului.

Chirurgia Vasculară se ocupă, în special, de probleme legate de domeniul flebologiei. Adică, aici se tratează varicele venoase prin scleroterapie.

Bolile infecțioase sunt și ele prezente ca specialitate, acoperind o patologie extrem de largă și de frecventă în populație. Fie că este vorba de infecții virale sau bacteriene, medicul specialist vă va îndruma către cel mai potrivit tratament pentru dumneavoastra. Terapia cu ozon este un domeniu nou în București care reprezintă o ramură de medicină complementară ce are ca scop efectuarea de tratamente 100% naturale, doar pe baza pe ozon.

Printre beneficiile ozonoterapiei se numară efectul antiinflamator, miorelaxant și antibacterian.

Terapia se adresează atât celor care suferă de dureri de spate (hernii de disc, discopatii), dar și celor care caută un remediu natural pentru oboseala cronică, sau pentru patologii precum diabetul, hepatita C, scleroza multiplă.

Ecografia generală și ecografia vasculară Doppler sprijină diagnosticele din cadrul celorlalte specialități.

Recoltarea de analize medicale (atât din sânge, cât și din piesele de biopsie) se face în cadrul clinicii, care deține contracte de colaborare cu cele mai performante laboratoare din domeniu.