Contează ce tip de piele ai, pentru epilarea definitiva laser?

tip de piele epilarea definitiva laser - skinmed clinic

Una dintre cele mai frecvente întrebări ale pacientelor, legate de epilarea laser, este dacă contează ce tip de piele au.

Răspunsul stă în tehnologia SHR, prin care laserele Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum trimit impulsuri scurte repetate rapid, care ajung adânc în derm, rădăcinile firelor de păr fiind încălzite la 45 de grade Celsius și distruse, iar capilarele care hrănesc foliculii fiind sigilate (pentru că acestea să nu se mai formeze).

În acest fel, încă de la prima sedință, un procent de aproximativ 50% dintre firele de păr aflate la maturitate vor ceda definitiv.

„Un alt avantaj al acestor lasere este faptul că ambele se adresează oricărui fototip, fiind eficiente pe orice tip de piele, fir de păr, în orice moment al anului, inclusiv primăvara și vara.

Datorită eficienței acestor aparate, protocoalele de lucru sunt scurte, fiind nevoie în medie de 4-6 ședințe repetate la interval de  4 – 6 săptămâni, pentru a obține rezultatul dorit.

Pentru mentenanță, procedura are apoi nevoie de o singură ședință de întreținere la interval de un an.”, adaugă Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic. 

Un plus îl aduce și tehnologia de răcire continuă în timpul lucrului, aceasta oferind confort pacientului și protejând pielea de posibile arsuri.

Adică exact acea senzație de lipsă a durerii, pe care o dorim atunci când căutăm laserul potrivit pielii noastre.

Află mai multe despre epilarea definitivă la femei într-un amplu material.

Cele mai importante informații despre epilarea definitivă la bărbați.

Mesaje recomandate