Cristian Dumitrache, Exatlon Romania

Cristian Dumitrache, Exatlon Romania

Vă povestesc astăzi putin din experiența mea de la clinica Skinmed, tocmai pentru că sunt impresionat, iar ceea ce mă încantă doresc să împărtășesc și cu ceilalți.

Ei bine, totul a început în momentul în care m-am decis să apelez la procedura de epilare definitivă pentru membrele superioare plus axilă (pentru sportivi e cumva un must și înțelegeți și voi de ce). 

După o serie de căutări pe internet, am aflat de clinica Skinmed, cum că au aparatură de ultimă generație, că sunt cei mai buni din Europa de est, plus că au un personal foarte bine pregătit. 

Așa că i-am contactat si am mers la ei pentru un mic consult. Acolo am stabilit data la care voi începe această procedură și mi-au explicat cum se va desfășura procesul (toate detaliile de care aveam eu nevoie). Ceea ce vreau să subliniez si este foarte important este că înainte de a merge la clinică, trebuie să vă epilați in zona unde doriți să urmați procedura, dar cu lama, nu cu ceară. 

Conteaza foarte, foarte mult asta.

Ei bine, o dată ajunși acolo, doamna doctor ne verifică dacă mai avem fire de păr în zona respectivă pentru a le îndepărta, după care mai verifică dacă există alunițe, pentru a le acoperi cu un creion special, de culoare albă. Apoi se aplică un gel care se simte rece la început, dar după ce aparatul începe să își facă treaba se va simți o căldură minoră.

Cred că toți avem temeri la început – dacă ne doare, dacă ne ustură sau orice altceva… ei bine, nu doare absolut deloc, se simte doar o căldură minoră în zona unde se aplică acel cap al aparatului. 

Cât despre rezultate, sunt foarte bucuros pentru că au început să apară încă după prima ședință, eu fiind în prezent la cea de-a doua ședință de epilare definitivă pe membrele superioare, iar la axilă abia ce am terminat-o pe prima. 

Părul a început să crească din ce în ce mai greu, se poate observa chestia asta între ședințe (timp de o lună de zile). De abia aștept să ajung la ultima ședință, mai exact cea cu numărul 6, pentru că este un aparat de ultimă generație și nu mai sunt necesare 12 ședințe, așa cum erau cu câțiva ani în urmă, la orice alt device.

Mă bucur tare mult ca am aflat de cei de la Skinmed pentru că au aparatură top și mă pot ajuta să scap mult mai repede de părul nedorit.

Așa că vă recomand cu toată încrederea clinica Skinmed, am numai cuvinte de lăuda pentru ei, au un personal foarte bine pregătit, foarte amabil și o calitate superioară a rezultatelor. 

Dacă doriți rezultate de calitate in timp scurt, acum știți unde să apelați. Mult succes!

Recommended Posts