Cristina Constantinescu (Kiki), Faimoasa Exatlon, sezonul 3

Cristina Constantinescu (Kiki), Faimoasa Exatlon, sezonul 3

Dupa intoarcerea de la Exatlon, unde am stat 4 luni la soare, pielea mea avea nevoie de ingrijire si tratament special ca sa isi revina. Am aflat de la o prietena despre clinica Skinmed si in special despre doamna doctor Amalia Anghel.

Am fost foarte bucuroasa cand am cunoscut-o, ea fiind o persoana deosebita si un profesionist desavarsit.

Ca prim pas am ales sa am grija de fata mea si, dupa ce mi-a facut analiza Adonia, mi-au fost recomandate o serie de sedinte cu tratamentul de fata Oxygeneo. Pot spune cu mana pe inima ca este cel mai bun de pe piata la acest moment, cu rezultate vizibile, impresionante chiar dupa prima sedinta. Am facut 4 sedinte, cate una saptamanal, iar la final fata mea are luminozitate, este hidratata, fiind curatata in profunzime, fara urma de puncte negre.

Ulterior doamna doctor mi-a recomandat Botox pentru frunte (avand in vedere ca ridurile mi se accentuasera tot de la soare si stres), aceasta procedura fiind simpla si foarte buna, efectele sunt vizibile intre 4-6 luni.

Vazand ce rezultate bune am avut, am inceput si epilarea definitiva cu noul aparat Soprano Ice Platinum. Ce este de mentionat este ca se pot face sedintele si in timpul verii, nu este dureros si rezultatele se vad dupa a 2 a sedinta.

Pentru ca miscarea si sportul au facut parte din viata mea de cand aveam 4 ani, iar job-ul meu reprezinta activitate fizica intensa in sala, am nevoie sa ma pot recupera cat mai rapid. Cand am auzit de Vacusport, am fost extrem de incantata si am ales sa merg saptamanal la clinica Skinmed. Este vorba despre terapia cu vacuum interminent, singura la nivel mondial care ofera atatea beneficii. Vorbim despre o terapie non-invaziva, fara risc de complicatii ulterioare, fara durere, care are ca scop prevenirea si tratamentul problemelor de circulatie sanguina periferica, fiind in acelasi timp si un valoros instrument de recuperare si energizare / oxigenare la nivel celular.

Ma simt foarte bine dupa si imi simt picioarele relaxate si gata de un nou antrenament.

Pentru mine Skinmed este locul unde am grija de mine, este o echipa minunata , produsele sunt de ultima generatie iar rezultatele sunt vizibile si cred ca asta este cel mai important.

Desi acest domeniu este mult mai cautat de catre doamne, sunt convinsa ca si domnii pot beneficia de multe servicii la clinica Skinmed. Au o gama larga de servicii si va recomand cu caldura sa va faceti o programare si sa aveti grija de pielea voastra impreuna cu profesionistii in domeniu.

Recommended Posts