Cum alegem tehnologia? De ce laser, de ce Soprano Platinum / Titanium?

soprano titanium platinum - skinmed clinic

Epilarea este o necessitate atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, fie că vorbim de motive cosmetice/estetice, fie că vorbim de afecțiuni pe care le dorim înlăturate (ex: foliculita). Metodele tradiționale de epilare pot fi dureroase, iritante, trebuie efectuate la intervale scurte de timp (câteva zile în cazul raderii – până la 2-3 săptămâni în cazul metodelor ce implică smulgerea firului de păr) și, cumulative, pot ajunge să fie foarte costisitoare. Epilarea laser reprezintă cea mai bună alternativă la metodele clasice de epilare, fiind extrem de eficientă, sigură, nedureroasă.

   Deși tehnologiile de epilare de lungă durată datează încă din anii 2000, Alma Laser a schimbat modul tradițional de acționare al acestora, introducând sistemul SHR: spre deosebire de sistemele inițiale ce transmiteau energia la nivelul pielii într-o singură undă puternică, fiind dureroasă și având risc crescut de arsură, sistemul SHR permite tratarea zonelor “în motion”. Astfel, energia este livrată în mișcare, încălzind doar structurile targetate, fară a afecta țesutul înconjurător și fară durere, iar procedura poate fi efectuată pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, chiar și pe pielea bronzată și pe orice fototip cutanat.

În plus, soprano Platinum și Titanium asociază 3 lungimi de undă într-un singur aplicator – YAG 1064NM  (caracterizat de absorbția scăzută de către melanină, fiind ideal pentru fototipurile închise. În același timp, oferă o penetrare profundă, permițandu-i astfel să țintească bulbul și papila, fiind ideal și pentru zonele precum axile sau pubian). 

ALEX 755NM (oferă o absorbție crescută de către melanină, fiind potrivită pentru o gamă largă de tipuri de păr, incluzândfirulsubțireșideschis la culoare). SPEED 810NM (lungimea de undă clasică, folosită în epilarea laser, cu o absorbție moderată de către melanină, este sigur de folosit și în cazul fototipurilor închise). În felul acesta este permisă tratarea oricărui fototip (I-VI), inclusiv a pielii bronzate, eficient, rapid, și fără riscuri.

Mesaje recomandate