Cum să scapi de celulită rapid și fără durere!

velashape III - velashape 3 - skinmed

În clinica SKINMED®, pacienții au la dispoziție cel mai bun răspuns la problemele complexe ale corpului, precum celulita şi laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III reprezintă cea mai nouă generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală şi conturarea siluetei.

Cum funcţionează VelaShape III

VelaShape III combină patru tehnologii simultan, în momentul acţiunii, pentru eliminarea celulitei şi a ţesutului adipos: lumina infraroşie încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime, radiofrecvenţa Bi-polară ajunge cu încălzirea până la o profunzime de 15 mm, vacuum-ul asigură livrarea precisă a energiei, iar rolele mecanice realizează drenajul limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor de grăsime.

velashape III - velashape 3 - skinmed

Rezultate testate clinic

Siguranţa şi eficienţa tratamentelor cu VelaShape III au fost demonstrate în urma unor ample studii clinice realizate după mai mult de 5 milioane de tratamente pe pacienţi din întreaga lume.

Astfel, după 4 şedinţe, au fost diminuări remarcabile ale ţesutului adipos din zona abdominală, de 3-4 cm, în medie.

Conform studiilor, după două săptămâni de la prima şedinţă, a fost înregistrată o scădere a ţesutului adipos cu 1,5 cm în talie, 1,7 cm în zona abdominală şi cu 2 cm pe şolduri.

În plus, pe toată perioada studiului, pacienţii nu au reclamat efecte secundare, iar în urma tratamentului, au obținut şi o îmbunătăţire majoră a aspectului pielii.

Mit și realitate

De ce există, totuși, pacienți nemulțumiți de remodelarea corporală? O cauză este folosirea unor aparate similare, în saloanele de cosmetică, dar care nu au aceeași putere.

În loc de o putere de 20-25W, sistemul VelaShape III are o putere de 150W. Aceasta îl plasează în categoria esteticii medicale şi nu a esteticii corporale. Adică, poate fi folosit doar în clinici medicale.

O altă cauză este nerespectarea timpilor de lucru pentru fiecare zonă, din dorința de a obține un preț mai mic pe ședință.

Programările pentru ședințele de epilare laser se pot face atât la sediul SKINMED® CLINIC, din Piața Alba Iulia nr. 2 (lângă Banca Transilvania), la telefon 0786.356.361, fie on-line pe skin-med.ro

Recommended Posts