De ce se fac șase ședințe pentru epilarea definitivă cu laser?

epilare definitiva laser skin med clinic bucuresti

Pentru cei care doresc să folosească un laser care să ne scape rapid și definitiv de părul nedorit de pe corp și, dacă este posibil, fără durere, la clinica Skinmed, punem la dispoziția pacienților aparatele ultraperformante de la Alma Laser, Soprano Ice Titanium și Soprano Ice Platinum, aprobate FDA (n.a. Federal Drug Administration), lasere care însumează într-un singur capăt de epilare toate cele trei lungimi de undă necesare obținerii celor mai bune rezultate.

Acest lucru face posibile rezultate cu adevărat spectaculoase încă de la prima ședință, majoritatea clienților dorind să renunțe la ședintele de epilare definitivă după numai trei ședințe.

Chiar dacă părul nu mai crește după cele trei ședințe menționate, este important să ducem cele șase ședințe până la capăt.

De ce? Ne explică Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic:

„Nu ne putem limita la doar trei ședințe, pentru că nu toate firele de păr sunt în același timp în faza activă de creștere, când sunt cel mai susceptibile pentru a fi distruse.

Unele dintre fire sunt în fază anagen, fază activă, altele în catagen și altele în telegen, fază dormandă.

Cele care nu se află în fază activă pot suferi încetinirea creșterii, dar nu pot fi distruse complet.

De aceea trebuie intervenit de șase ori, pentru a prinde toate firele în faza propice înlăturării lor, spune ea.”

Pentru că nu toate clinicile sau aparatele sunt la fel hai să discutăm despre epilarea definitivă pentru femei, folosind cele mai bune aparate.

Află toate particularitățile îndepărtării definitive a părului la bărbați folosind aceleași aparate de top.

Mesaje recomandate