Doar părul închis la culoare este cel care poate fi distrus?

epilare par inchis - skinmed clinic

Tehnologiile de epilare de lungă durată datează încă din anii 2000, sistemele inițiale transmiteau energia la nivelul pielii într-o singură undă puternică, fiind dureroase și având risc crescut de arsură. Acestea se adresau în special persoanelor cu pielea deschisă la culoare și firul de păr închis, fiind puțin sau deloc eficiente în cazul firului deschis la culoare.

Alma Laser a schimbat modul tradițional de acționare al acestora, introducând sistemul SHR ce permite tratarea zonelor “in motion”. Astfel, energia este livrată în mișcare, încălzind doar structurile targetate, fără a afecta țesutul înconjurător și fără durere, iar procedura poate fi efectuată pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, chiar și pe pielea bronzată și pe orice fototip cutanat.

În plus, Soprano Platinum și Titanium asociază 3 lungimi de undă într-un singur aplicator – YAG 1064NM  (caracterizat de absorbția scăzută de către melanină, fiind ideal pentru fototipurile închise. În același timp, oferă o penetrare profundă, permițandu-i astfel să țintească bulbul și papila, fiind ideal și pentru zonele precum axilele sau pubian), ALEX 755NM (oferă o absorbție crescută de către melanină, fiind potrivită pentru o gamă largă de tipuri de păr, incluzând firul subțire și deschis la culoare) și SPEED 810NM (lungimea de undă clasică folosită în epilarea laser, cu o absorbție moderată de către melanină, fiind sigur de folosit și în cazul fototipurilor închise).

Astfel, tehnologia Soprano Platinum și Titanium permite îndepărtarea eficientă a pilozității chiar și în cazul firelor de păr deschise la culoare, subțiri.

Mesaje recomandate