Adonia - computerised skin analysis

adonia - analiza tenului - skinmed

Folosirea fotografiilor în practica terapeutică a esteticii a devenit un lucru obișnuit. La Skinmed am făcut însa următorul pas, folosind un aparat și o tehnologie bazată pe inteligența artificială pentru analiza tenului pacienților.

Astfel, FotoFinder Adonia combină documentarea profesională pentru tratament cu un instrument sofisticat de scanare a tenului.

Camera foto controlată de software ne ajută să facem mai multe fotografii faciale rapid și ușor.

adonia - analiza tenului - skinmed

Adonia vizualizează porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roșeața și leziunile vasculare precum și uniformitatea pielii.

Rezultatele obținute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeași vârstă, gen și cu același tip de piele.

Adonia permite un altfel de dialog cu pacientul si oferă posibilitatea de a explica pacientului mai multe caracteristici ale pielii și a selecta procedurile recomandate din baza de date.

Acestea sunt introduse ulterior într-un raport și printate. În timp evidențiază progresul pacientului cu poze “înainte și după”.

Indiferent de ce procedură este realizată pacientului – imaginile impresionante făcute de Adonia evidențiază progresiv rezultatele tratamentelor.

FotoFinder Adonia oferă o gamă variată de produse și proceduri de unde se pot selecta recomandările pentru tratament. Acestea pot fi personalizate în funcție de procedura estetică de care aveți nevoie.

adonia - analiza tenului - skinmed

Pe durata tratamentului dar și după, Adonia urmărește progresele și reușitele cu ajutorul pozelor „înainte” and „după” pentru față, bărbie, gât și decolteu, din mai multe unghiuri.

Analiza facială computerizată este singura investigație care evidențiază problemele reale ale tegumentului și monitorizează obiectiv terapiile efectuate.

If you want to schedule, you can do so using the form below:

Recommended Posts