FemiTight - laser rejuvenation and depigmentation of the intimate area

femititght - hiperpigmentarea zonei genitale - skinmed

Ce este hiperpigmentarea zonei genitale?

Hiperpigmentarea zonei genitale este închiderea la culoarea a pielii zonei genitale și perigenitale (zona vulvară, perineală, perianală, zona inghinală și fața internă a coapselor).

Este cauzată de predipoziția genetică la hiperpigmentare (secreție în exces de melanină, pigmentul brun al pielii), hormoni, sarcină, fricțiune, epilarea zonei, expunere la soare, înaintarea în varstă.

How it works depigmentarea zonei genitale cu laserul?

Although several types of genital depigmentation procedures are available (depigmenting creams, chemical peels, IPL), laser depigmentation is the most effective, quickest and with permanent results.

In Skinmed clinic folosim pentru depigmentarea zonei genitale un CO2 laser de ultima generație Femilift Pixel.

Acest tip de laser generează emisii laser fracționate care în funcție de cerințele pacientului care este tratat pot penetra și stimula pielea pentru a obține o piele mai deschisă, mai tânără, mai fermă, mai estetică.

It can treat the vulvar area, perineal (the area between the vagina and anus), perianal, groin area, inner thighs.

femititght - hiperpigmentarea zonei genitale - skinmed

Cum se face tratamentul cu laser pentru albire în zona genitală?

Înainte de efectuarea procedurii este consultația inițială cu medicul dermatolog în care se face evaluarea zonei care se dorește a fi tratată, se identifică potențiale situații care constituie contraindicații pentru procedură.

Pe baza consultației inițiale se stabilește planul de tratament – de obicei se efectuează 3-4 ședințe la interval de 4-6 săptămâni pentru rezultate optime.

Procedura necesită doar anestezie locală sub formă de cremă, nu necesită repaus la pat, pacientul se reîntoarce în aceeași zi la activitățile lui zilnice. Procedura durează 30-45 minute.

femititght - hiperpigmentarea zonei genitale - skinmed

După procedură medicul recomandă anumite produse de îngrijire, fără contact sexual 3-5 zile, fără expunere la soare timp de 3 luni și este interzisă epilarea cu ceară.

Tratamentul de depigmentare poate fi combinat în aceeași ședință și cu alte proceduri de estetică ginecologică: rejuvenare laser sau combinată (PRP sau acid hialuronic) pentru zona vulvară, rejuvenarea vaginală, O-shot, augmentarea punctului G.

Questions frequent

Pentru rejuvenarea genitală se folosește un laser CO2 special Femitight care emite undă laser sub forma unor pixeli de energie fini. Această energie pixelata aplicată țesuturilor zonei genitale, penetrează și îmbunătățește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen și elastină și prin creșterea vascularizației. Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Laserul CO2 Femitight este folosit pentru îmbunătățirea aspectului zonei genitale externe (tratează laxitatea labiilor mari, atrofia mucoasei, hiperpigmentarea zonei genitale și perigenitale).

Pentru rezultate optime, se recomandă 3 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni și încă o ședința după 6 luni. Se pot efectua 1-2 ședințe pe an de întreținere.

Tratamentul laser se poate combina pentru rezultate excelente și cu alte tipuri de tratament (injectarea de acid hialuronic, injectarea de PRP).

Înainte de efectuarea procedurii, se efectuează curățarea zonei cu soluție antiseptică, se aplică o cremă anestezică pentru 20-30 minute. Se efectuează procedura și se aplică o cremă cu antibiotic. Procedura nu este dureroasă dar se poate simți o senzație de înțepătură/arsură ușoară în timpul procedurii.

Recomandările după procedură sunt: fără contact sexual 2-3 zile, igienă strictă 5-7 zile și aplicarea unei creme cu antibiotic 5-7 zile.

If you want to schedule, you can do so using the form below:

Recommended Posts