Mole map: the solution to early detection of malignant melanoma

harta dermatoscopica fotofinder - skinmed clinic bucuresti

Imaginați-vă pielea ca un peisaj. Total Body Mapping (Harta corporală totală) fotografiază întreaga suprafață a pielii. Noi folosim un sistem hi-tech pentru a crea o hartă a alunițelor dvs (“harta corporală”).

Fotografiile sunt facute sistematic – din cap până în picioare în poziții prestabilite – în cateva minute. Scopul acestei examinări este prevenția celui mai redutabil cancer de piele, melanomul.

Examination Photofinder Total Body Mapping este indicate în special pacienților cu risc de apariție pentru melanomul malign cutanat. 

Iar întrebarea este: Sunt un pacient cu risc?

Dacă raspundeți cu “da” la oricare din următoarele întrebări, vă rugam să ne contactați!

harta dermatologica fotofinder - skinmed
harta dermatologica fotofinder - skinmed

Cu ajutorul sistemului FotoFinder Bodystudio ATBM se poate realiza harta corporală totală, rapid, ușor și precis. Camera se mișcă automat în sus și în jos și obține imagini perfect iluminate cu sistemul BodyFlash.

Pe ecran se observă zona care este fotografiată, iar imaginile captate sunt stocate automat în baza de date a pacientului.

La o scanare ulterioară, sistemul FotoFinder BodyScan compară automat imaginile noi cu cele din baza de date și identifică leziunile noi sau modificări apărute la nivelul celor vechi.

Toate imaginile clinice și dermatoscopice sunt obținute cu noua camera FotoFinder Medicam 1000 HD, ce preia imaginile dermatoscopice în lumină polarizată și non-polarizată, în funcție de structurile urmărite, pentru o reevaluare fidelă ulterioară, de obicei la trei luni.

harta dermatoscopica fotofinder - skinmed clinic bucuresti

Această examinare reprezintă standardul de aur în monitorizarea nevilor/alunițelor datorită comparației în aceleaşi condiții tehnice şi a capacității de detecției a celor mai mici modificări, neobservate clinic, ajutând ca examinarea dermatoscopică să fie 100% relevantă și benefică, iar detecția melanomului de nivel incipient să fie posibilă.

Cu ajutorul examinării Fotofinder Total Body Maping reușim a reliza:

Play Video

Questions frequent

Harta dermatoscopică sau scanarea corporală totală se adresează pacienților cu zeci sau sute de alunițe, mai ales dacă sunt greu accesibile autoexaminării, pacienților ce au un istoric de leziuni cu evoluție anormală, nevi atipici, antecedente personale sau familiale de melanom sau alt tip de cancer cutanat.

În cazul pacienților ce nu prezintă nici o leziune cu risc, scanarea corporală trebuie efectuată anual, pentru a putea fi un test screening eficient. Dacă la dermatoscopie medicul dumneavoastră stabilește că unele leziuni prezintă un risc crescut, va decide reevaluarea dermatoscopica la perioade mai scurte de timp (3-6 luni), în funcție de istoricul leziunilor și antecedentele fiecărui pacient.

Daca observați orice modificare a pielii, programați-vă de urgență pentru Fotofinder!


Piața Alba Iulia, Nr. 2, Tronson I, Bl. I 1, Sector 3, București (lângă Banca Transilvania)

Numar de telefon :
  • (+40) 786.356.361
  • (+21) 313.64.33
  • (+40) 769.996.648
Adresa de e-mail: office@skin-med.ro

If you want to schedule,  you can do so using the form below:

Recommended Posts