Medical lasers, the solution for dermatological conditions. Dermatologist explanations

laserele medicale - skinmed clinic
Laserele medicale aduc tehnologie și eficiență în afecţiunile vasculare, acnee, epilare, sau în îndepărtarea ridurilor, spune dr Amalia Anghel, medic primar dermatologie, dermatoestetică și venerologie. Sănătatea înseamnă o stare de bine şi încredere în sine. Cele mai moderne terapii laser aduc tehnologie și eficiență în afecţiunile vasculare, acnee, epilare, sau în îndepărtarea ridurilor. Laserul tratează şi întinerește, este soluția de tratament cea mai modernă, cu eficiența cea mai sporită, care ne scapă de injecţii sau bisturiu într-o gamă largă de afecţiuni și din zona estetică.

„Tehnologiile laser în permanentă expansiune, au reprezentat o piatră de temelie în dermatologia clasică dar și estetică, doar cu ajutorul acestora reușim a trata unele afecțiuni, a corecta și controla probleme care până acum nu aveau soluție, în deplină siguranță pentru pacient. Sănătatea este o stare de bine pe care acum reușim a o menține în timp!"

dr. Amalia Anghel, medic primar dermatologie, dermatoestetică și venerologie.
Ea a explicat care sunt și cum funcționează cele mai moderne lasere medicale:

Tipuri de lasere medicale  și aplicațiile lor

Tratamentele anti îmbătrânire cu laserele ClearLift and ClearSkin au efecte durabile în timp, fiindcă se bazează pe un proces natural de reîntinerire. ClearLift stimulează producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. Tratementul reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile. Cele mai multe lasere nu pot fi folosite în zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta această porțiune să își recapete tinerețea.

Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. Procedura durează jumătate de oră și poate fi efectuată oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

Un alt domeniu în care tratamentele laser disponibile își arată eficiența este terapia antiacneică. Laserul Clear Skin reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membranei celulare bacteriene și reduce activitatea glandelor sebacee. În același timp, el provoacă o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee.

Permanent laser hair removal este cea mai răspândită procedură de estetică. Într-adevar, laserul este şi soluția de lungă durată pentru îndepărtarea părului nedorit. Epilarea laser definitivă trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite. Soprano Ice Titanium/Platinum este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității.

Soprano Ice Platinum/Titanium combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele, toate tipurile de pilozitate și în tot timpul anului, putând a fi utilizate chiar și pentru pielea bronzată în maximă siguranță. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Ceea ce aduce nou Titanium este un aplicator quatro (4 cm) cu eficientizarea în timp a acestui tratament, durata este acum înjumătățită și optimizarea mecanismului de răcire.

Source: dcmedical.ro

Recommended Posts