misiune si viziune 2021 - skinmed clinic

SKINMED® Clinic București,
aliatul tău în lupta cu bolile și cu timpul

The SKINMED® Clinic, ideea de bază este că sănătatea înseamnă o stare de bine în general. De aceea am înglobat în Clinică o serie de specialități medicale și de terapii complementare, menite să iți ofere soluții moderne și eficiente pentru problemele medicale și estetice.

Cu toate că accentul este pus pe dermatologie și medicină estetică, vei găsi la noi specialiști în:

De asemenea, pe lângă terapiile medicale clasice, am înglobat și o serie de metode care, prin necesitatea efectuării lor de către personalul medical, nu pot fi efectuate în cabinete sau saloane de cosmetică:

Tot in clinică recoltăm atât analize de sânge, dar efectuăm și biopsiile necesare în cazul unor afecțiuni cutanate, iar interpretarea acestora din urmă se efectuează de către un medic anatomopatolog, supraspecializat în patologia dermatologică în Statele Unite ale Americii.

Play Video

Pielea este haina ta cea mai de preț, pe care o porți mereu, indiferent de tendințe. Este oglinda ta. A echilibrului dintre mediul exterior și cel interior.

Dincolo de vârsta, culoarea sau caracteristicile tenului, pielea este radiografia frumuseții individuale și a personalității tale.

Respect-o, hrănește-o corect, trateaz-o la timp și oferă-i regenerarea pe care o merită! Și pielea ta va deveni cartea de vizită care nu te va dezamăgi nicăieri în lume.

Aceasta este filosofia SKINMED® Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie.

Terapie cu OZON

EPILARE DEFINITIVă

HARTă DERMATOSCOPICĂ

TRATAMENT LASER

ACCENT PRIME

Am conceput programe de reîntinerire bazate atat pe tratamente sistemice (cum ar fi terapia cu ozon, perfuziile cu vitamina C sau cu cocktailuri speciale de aminoacizi esențiali și glutation) dar și pe terapii locale, efectuate cu cele patru aparate laser pe care le avem în clinică.

De la urmele lăsate de acnee, pană la cele date de trecerea timpului, laserele noastre pot da ceasul înapoi.

The SKINMED® Clinic găsești sănătate, frumusețe și stare de bine.