Pixel RF, soluția pentru cicatricile postacneice

acneea tarzie adulti - skinmed clinic

Pixel RF este o procedură minim invazivă care are aceleași beneficii precum cele ale terapiei cu laser ablative și non-ablative, însă este asociată cu mai puține efecte secundare decât laserul ablativ, făcându-l o alegere atractivă pentru pacient.

Pixel RF prezintă mai multe capete, având posibilitatea de a lucra o gamă largă de cicatrici, precum cele atrofice post-acneice, inclusiv ice-picks, cele hipertrofice sau cele post-intervenții chirurgicale.

Acesta funcționează prin ablație superficială cu coagulare termică dermică, creând coloane microablative în epiderm și care sunt înconjurate de regiuni mai adânci de țesut denaturat termic.

Acest efect termic care pătrunde mai adânc în derm vă stimula regenerarea, noua sinteză a colagenului și remodelarea pielii, conducând la o îmbunătățire a aspectului cicatricelor, cât și a texturii pielii sau micșorarea porilor.

Combinarea unui laser fracțional ablativ cu Pixel RF poate avea un efect sinergic pentru pacientul cu cicatrici post-acneice atrofice și nu numai. Totodată, folosirea imediată după Pixel RF a ultrasunetului, poate îmbunătăți livrarea anumitor substanțe active direct în derm, îmbunătățind efectul acestora.

Questions frequent

Zona facială sau orice zonă cu cicatrice atrofice post-acneice, hipertrofice sau post-intervenții chirurgicale.

Pixel RF necesită minimum 3-4 ședințe, spațiate la cel puțin trei săptămâni, astfel încât să permită tegumentului să se refacă în totalitate.

La ce să mă aștept în timpul tratamentului?

Înainte de procedură se va aplica crema anestezică, motiv pentru care pe perioada tratamentului disconfortul este minimum. Pacientul poate resimți o senzație ușoară de încălzire a tegumentului, de usturime sau ușoară durere.

Imediat post-procedură se va observa eritem (roșeață), edem și posibil ușoară durere. Eritemul va fi persistent aproximativ 5-7 zile, până când procesul de vindecare este finalizat. Avantajul Pixel RF sunt reacțiile adverse minime.

Începând cu săptămână a 2-a post procedură, aspectul tegumentului este deja îmbunătățit, mai luminos, cu diminuarea ridurilor fine și semnelor reziduale post-acnee, însă procesul de cicatrizare fiind unul complex, diminuarea cicatricelor va fi vizibilă la câteva luni după terminarea ședințelor, în funcție de tipul cicatricilor și severitatea acestora.

If you want to schedule,  you can do so using the form below:

Recommended Posts