Eyebrow styling and tinting

stilizarea sprancenelor vopsirea - cosmotologie skinmed clinic

Sprancenele au un rol decisiv in expresivitatea chipului, forma lor putand influenta mimica fetei, iar uneori nu in bine. Spre exemplu sprancenele mult prea arcuite iti pot inaspri trasaturile facandu-te sa arati ori mirata ori mereu incruntata, cele prea rotunjite iti fac privirea trista, sprancenele prea scurte iti scurteaza vizual din lungimea ochilor. De aceea este necesar sa apelam la specialist atunci cand avem nevoie sa pensam sprancenele. Acesta va face masuratorile necesare si te va consilia cu privire la forma ideala pentru fizionomia ta.

Stages stilizarii sprancenelor:

Prima si cea mai importanta etapa este consilierea si discutia despre sprancene, pentru ca fiecare persoana este diferita de o alta si in cazul sprancenelor se poarta (de preferat) ce ti se potriveste tie si nu ce este la moda. Esteticiana trebuie sa stie ce iti doresti de la sprancenele tale, cat de des esti dispusa sa vii la pensat si te sfatuieste in legatura cu forma ideala a sprancenelor pentru chipul tau.

In a doua etapa se fac masuratorile necesare, se verifica plantatia firelor de par, directia de crestere a acestora si se stabileste forma, urmand apoi a se pensa firele care nu intra in aceasta.

In a treia etapa, daca este necesar, se efectueaza vopsirea sprancenelor, in functie de nuanta tenului si a parului pacientei.

Cat de des trebuie sa vin  la stilizarea sprancenelor?

O vizita la maxim trei saptamani in cabinet ar fi de dorit, pentru intretinerea formei.

Cat de repede voi avea  forma perfecta a sprancenelor?

Rabdarea este regula de baza in cazul unor sprancene care au fost pensate gresit prea mult timp, rezultatul dorit urmand a fi obtinut mai repede sau mai tarziu, in functie de viteza de regenerare a firelor tale de par din sprancene.
inainte stilizarea sprancenelor vopsirea - cosmotologie skinmed clinic dupa stilizarea sprancenelor vopsirea - cosmotologie skinmed clinic

Questions frequent

The Clear Skin laser has two main actions in the treatment of active acne: 

- will reduce Propionibacterium acnes flora by altering the bacterial cell membrane
- will reduce the activity of the sebaceous glands, which secrete sebum in smaller, more fluid quantities. 

Clinically, these effects will translate into a reduction in hyperseborrhoea, closed and open comedones, pore size and inflammatory acne lesions. 

At the same time, those micro-pulses of energy cause micro-injury to the collagen in the dermis, causing a healing reaction with collagen and elastin synthesis, correcting post acne scars, pigmented spots, erythematous spots, enlarged pores and generally creating smoother, more even, more aesthetic skin.

Clear Skin is a laser used in aesthetic dermatology for several types of conditions: acne, post acne scars, enlarged pores, vascular conditions, hyperpigmentation.

The protocol comprises a series of 4-6 sessions, spaced every 2 weeks and can be integrated into complex treatment protocols.

A treatment session lasts 30 minutes, does not require anaesthesia, the usual sensation during the procedure is warmth, slight stinging.

Unlike other acne treatments (chemical peels, fractional CO2 laser, microneedling), the patient can return to daily activities because the skin has not been damaged and does not need a healing period.

Results are seen 3-4 weeks after starting treatment.

If you want to schedule, you can do so using the form below:

Recommended Posts