Skip to content

EPILAREA cu LASER la Skinmed Clinic

Pentru că nu toate clinicile sau aparatele sunt la fel

Să discutăm despre cele mai populare tratamente laser din lume

Play Video

De ce LASER?

Creșterea părului este o problemă cu care fiecare dintre noi se confruntă în fiecare zi. Același lucru este valabil și pentru îndepărtarea părului, atât pentru bărbați cât și pentru femei, deoarece toți avem zone de păr nedorit. Modurile prin care putem îndepărta părul sunt multiple dar una singură este permanentă, rapidă și aprobată medical. Aceasta fiind îndepărtarea părului cu laser.

Știați că...

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Femeile petrec în total peste 58 zile pentru îndepărtarea părului de pe corp.

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Femeile cheltuie în medie 50 lei pe lună sau aproximativ 10.000 Euro pe toată durata vieții.

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic
Pacientele care au raportat epilarea cu ceară de 1-2/lună cheltuie în total, de-a lungul vieții, aproximativ 20.000 Euro.

Cum funcționează îndepărtarea părului cu laser?

Mecanismul de acțiune este reprezentat de o asociere de lungimi de undă specifice pentru melanină, pigmentul care determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul bulbului (rădăcinii) firului de păr și distrugerea ireversibila acestuia într-un procent semnificativ. Mecanismele patentate Alma precum SHR (Super Hair Removal) lucru în mișcare și Ice Cooling, răcirea încorporate, măresc eficiență cu un profil de siguranță și confort crescut al pacientului.

Creșterea firelor de păr este un proces ciclic, alternând fazele de repaus cu cele de activitate. 

La același moment de timp, firele de păr se află în stadii diferite de creștere. 

Există 3 stadii sau faze de creștere: anagenă, catagenă și telogenă. 

Odată ce creșterea firului de păr este completă, acesta reîncepe creșterea și un nou fir de păr se formează.

Tehnologia Trio (3D):

Noul Soprano Titanium/Platinium folosește tehnologia exclusivă 3D combinând cele mai eficiente trei lungimi de undă Alexandrite 755 nm, Dioda/ Speed 810 nm și NdYAG 1064 nm într-un singur aplicator țintind simultan diferite structuri anatomice ale foliculului pilos, fiind astfel cel mai sigur și mai eficient tratament de epilare laser.

Firul de păr crește în cicluri:

  • prima fază (faza anagenă) este faza de creștere a firului de păr;

  • a doua fază (faza catagenă) este faza de involuție sau regresie;

  • ultima fază (faza telogenă) este faza de repaus.

Pentru noi, a lucra cu cel mai bun aparat este singurul mod prin care putem obține cele mai bune rezultate

În clinica noastră, am ales să nu facem compromisuri cu calitatea dispozitivelor.
Pentru aceasta am decis să investim în cea mai bună tehnologie de ultimă generație.

Beneficiile și avantajele îndepărtării laser
a părului

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Eliminarea firelor de păr în proporție de peste 95%

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Poate fi utilizat pentru fiecare zonă a corpului și a feței

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Datorită tehnologiei QUATRO și tehnologiei SHR putem lucra suprafețe mai mari în doar câteva minute

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Tratamente nedureroase datorită sistemului de răcire continuă ICE Plus™ si sistemului SHR

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Tratament eficient pe toată durata anului, chiar și în cazul pielii bronzate

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Funcționează perfect pentru toate etniile și vârstele

epilare definitva cu laser soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

Rezultate impresionante atât pentru bărbați cât și pentru femei

Ne place să ne informăm prietenii…

Epilarea cu laser presupune procesul de îndepărtare a firelor de păr prin expunerea la pulsații de lumină laser care are drept țintă foliculul pilos. Acest lucru distruge ireversibil foliculii de păr într-un procent semnificativ. Mecanismul de acțiune este reprezentat de o lungime de undă specifică pentru melanină, pigmentul care determină culoarea firelor de păr și a pielii, cu absorbție la nivelul bulbului (rădăcinii) firului de păr și distrugerea acestuia într-un procent semnificativ. Epilarea laser a început cu IPL, lungime de undă neselectivă cu absorbție limitată asupra folicului pilos, tratamentele laser au inovat acest tratament. Laserul diodă este cel mai utilizat, lunigimile de undă ideale sunt Alexandrite 755 nm, Diodă 810 nm și YAG 1064 nm cu absorbție la nivelul dermului și epidermului pentru distrugerea unui număr cât mai mare de foliculi piloși și protecția stratului superficial al epidermului.

Laserul cu lumină intens pulsatilă (IPL) are drept cromofori țintă atât melanina, cât și hemoglobina, cu lungime de undă neselectivă 500-1000 nm și absorbție la nivelul foliculilor piloși dermici, dar și la nivelul epidermului, cu risc de apariție a efectelor adverse. Tratamentele laser sunt adaptate profundității foliculilor piloși pentru a distruge marea majoritate a acestora, iar absorbția la nivelul epidermului este limitată, iar riscul de reacții adverse este minim, putând fi lucrat și pentru tegumentul bronzat și pentru firele deschise la culoare.

Oricine poate realiza acest tratament pentru îndepărtarea pilozității nedorite. Există și indicații medicale precum foliculita asociată tehnicilor de epilare clasică sau afecțiunilor medicale precum hipertricoza (prezența pilozitătii în exces) sau hirsutism (prezența pilozității de tip masculin pentru sexul feminim, în zone unde nu există în mod normal, precum părul facial).

Soprano Titanium este tehnologie laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Acesta dispune de un capăt Quatro 3D, un aplicator nou, unic, și eficient, cu o dimensiune a spotului de 4 cm2, pentru tratamente mai rapide și o experiență mai plăcută pentru pacient. Tehnologia incorporată este 3D cu Trio a lungimilor de undă incluse 755 nm Alexandrite, 810 nm Diodă și 1064 nm Nd-YAG pentru a ținti toți foliculii piloși. Alma Lasers a patentat tehnica de lucru SHR în mișcare cu răcire eficientă a epidermului și lucru în mișcare pentru a livra o cantitate suficientă de energie pe unitatea de suprafață.

ICE plus este o tehnologie avansată care răcește pielea în mod continuu și facilitează o temperatură controlată și fără discomfort asociat pentru pacient pe tot parcursul tratamentului. Astfel pacienții vor avea o experiență lipsită de durere sau senzație de căldură/ arsură de-a lungul întregii sesiuni, asigurând totodată cele mai bune rezultate clinice.

Soprano Titanium este eficient pentru toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă) și toate tipurile de pilozitate (inclusiv părul subțire şi blond).

Creșterea firelor de păr este un proces ciclic, alternând fazele de repaus cu cele de activitate. La același moment de timp, firele de păr se află în stadii diferite de creștere.

  • Prima fază – faza anagenă – reprezintă o perioadă de creștere rapidă a firului de păr. În această perioadă, firul de păr se formează și migrează către exterior, până la formarea definitivă a acestuia. Pe durata fazei anagene, părul crește cu 1 cm pe lună. Cu cât durata acestei faze este mai mare, cu atât firul de păr va crește mai mult. Aproximativ 85-90% din firele de păr de pe scalp se află în faza anagenă la un moment dat.

  • A doua fază – faza catagenă – are o durată de 2 săptămâni, timp în care foliculul de păr se micșorează din cauza dezintegrării, iar papilele scad în dimensiuni. În timp ce firul de păr nu crește în această fază, lungimea firelor de păr terminale crește datorită foliculului care le împinge în sus.
  • Ultima fază este reprezentată de faza telogenă sau de repaus. Foliculul pilos rămâne în stare latentă timp de una până la patru luni. 10-15% dintre firele de păr de la nivelul scalpului se află în această fază de creștere la un moment de timp dat. Această fază are drept rezultat căderea normală a părului.

Tehnologia TRIO înglobată în aplicatorul SOPRANO garantează distrugerea unui procent de peste 95% dintre foliculii piloși, rezultat dovedit prin studii de histologie. Pentru zonele mari (cum sunt membrele inferioare sau brațele) se recomandă o periodicitate între ședințe de 6-8 săptămâni, iar pentru zonele mici (facial sau axilă) 4-6 săptămâni. În medie, se recomandă realizarea a 6-8 ședințe pe o zonă de tratament, cu întreținere la 6-12 luni.

Da, foliculii piloși sunt distruși ireversibil într-un procent de peste 95%, dar de-a lungul anilor foliculi piloși noi pot apărea și sunt necesare ședințe de întreținere la 6 luni-1 an.

Tehnologia QUATRO este patentată Alma Laser, fiind singurul laser cu un aplicator de 4 cm2 ce micșorează considerabil timpul de lucru, în special pentru zonele mari, precum memebrele inferioare. Dacă până acum aceasta procedură dura 60-90 minute, acum timpul este înjumătățit, iar pacienta trebuie să petreacă în cabinet 30-40 minute. Pentru zonele mici, timpul este între 10-20 minute. După optimizarea eficienței prin asocierea celor mai eficiente trei lungimi de undă acum a fost optimizat și timpul de lucru, reducându-se la jumătate.

Pentru tehnologia de vârf Soprano Titanium/Platinum, Brevetul ICE plus minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintim foliculii piloși. În același timp ce capătul răcește suprafața pielii, previne arsurile superficiale și senzația de durere.

Leziunile melanocitare trebuie vizualizate inițial cu dermatoscopul, urmând să fie acoperite pe durata tratamentului. Riscul de transformare al leziunilor se pune doar în momentul în care pielea tratată suferă arsuri posttratament. Efectele secundare sunt rare, printre acestea aflându-se eritemul, iritația sau modificările pigmentare, acestea fiind cele mai frecvente.

Programați un consult la clinica noastră!

Pentru mai multe informații sau pentru a face o programare folosiți formularul de contact sau butonul verde din partea de jos a ecranului.

echipa medicala misiune și viziune - skinmed
soprano ice titanium platinum - skinmed clinic

În clinica noastră, am ales să nu facem compromisuri cu calitatea dispozitivelor. 

Pentru aceasta am decis să investim în cea mai bună tehnologie de ultimă generație.

Soprano Titanium este laserul de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității. Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide, de pana la doua ori mai scurte ca si durata decat in versiunea anterioara, Platinum, fiind cel mai eficient laser disponibil la momentul actual. Durata exactă a unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și caracteristicile firului de păr.

favicon-online-skinmed

Consultă-ți dermatologul

ORIUNDE, ORICÂND!

Pielea ta | Prioritatea noastră | 24/7