Epilare definitivă cu Soprano Ice Platinum

epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Termenul de epilare laser este, de fapt, cel care ar trebui să îi intereseze pe pacienții care caută o soluție de lungă durată pentru îndepărtarea părului. Cum, de asemenea, ar trebui să fie informați că epilarea laser trebuie efectuată într-o clinică dermatologică, deoarece acest aparat este unul medical, din punctul de vedere al tehnologiei folosite.

Soprano Ice Platinum este tehnologia laser de ultimă generație, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității.

Aparține portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

Combinând beneficiile lungimii de undă Alexandrite cu avantajele unui laser in mediul solid, Soprano Ice oferă ultima generație de tehnologie şi metodă de tratament, permițând practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienți şi în orice sezon.

Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice.

Soprano Ice Platinum combină trei lungimi de undă diferite și este eficient pentru toate tipurile de piele.

Tehnologia Alexandrite în mediu solid asigură absorbția maximală a undei laser la nivelul folicului pilos, permite tratamentul pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv păr subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzând pielea bronzată/de culoare închisă).

Tehnologia ICE asigură contactul rece simultan şi constant.  Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat.

Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintim foliculii piloși.

Tehnologia specială de răcire creşte comfortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

Tehnică virtuală, lipsită de durere – SHR este singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, lipsită de durere, cu recunoaștere la nivel mondial.

Este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjuratoare.

În același timp ”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere.

Play Video

Siguranța dovedidă – numeroase studii clinice au demonstat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare/pielea bronzată, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii.

Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare cum se întamplă pentru marea majoritate a tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică.

Această metodă reduce riscul de arsură epidermică, permițând creșterea graduală a temperaturii pană la pragul de eficiență dorit și necesar distrugerii ireversibile a foliculului pilos.

Piele bronzată? Metoda SHR acționează într-un mod unic asupra melaninei, permițând efectuarea tratamentelor în oricare perioadă din an și inclusiv pe tegumentul bronzat.

Mai mult, expunerea la soare este mult mai puțin agresivă după un tratament SHR.

Play Video
epilare definitiva - soprano ice platinum - skinmed

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts