Epilare definitiva, fara risc de declansare a cancerului

epilare definitiva laser soprano fara risc cancer - skinmed clinic bucuresti

Sistemele Soprano Platinum si Titanium reprezinta cele mai actuale tehnologii de epilare laser disponibile. Ambele se gasesc in cadrul clinicii Skinmed. Produse de Alma Laser, lider mondial in domeniu, aparatele beneficiaza de cele mai moderne tehnologii incorporate într-un singur aparat, ce permit o epilare de lungă durată, eficienta, nedureroasa si fara riscuri. Mai ales ca tratamentele se desfasoara sub supravegherea celor mai buni dermatologi din Bucuresti.

Epilarea definitiva este o epilare laser

Alma Laser a schimbat modul traditional de actionare al laserelor, prin iontroducerea sistemului SHR: spre deosebire de sistemele initiale, care transmiteau energia la nivelul pielii intr-o singură undă puternică, fiind dureroase si cu risc crescut de arsura, sistemul SHR permite tratarea zonelor “in motion”. Astfel, energia este livrată in miscare, incalzeşte doar structurile targetate, fără a afecta ţesutul inconjurator.

Nu întâmplător Soprano este cel mai sigur si eficient sistem disponibil la ora actuala – pentru toate fototipurile cutanate. Combină cele mai eficiente 3 lungimi de undă (Alex 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, care ţinteşte simultan diferite structuri anatomice ale folicului pilos.

Tratamente profesionale făcute de dermatologi

Alegeţi epilarea definitivă în cadrul unei clinici de specialitate, cum este Skinmed. Personalul medical specializat va aplica tratamentul epilării definitive după o evaluare a stării de sănătate, a istoricului medical si a medicaţiei de fond utilizate (spre exemplu – medicamente fotosensibilizante). Contraindicaţiile tratamentului laser sunt sarcina şi alaptarea , infecţiile active la nivelul pielii, neoplaziile active. De asemenea, aluniţele trebuie protejate în timpul epilării, prin acoperire, pentru a evita traumatizarea lor.

Efecte nedorite pot apărea doar în cazul nerespectării indicaţiilor pre şi post procedură. Sunt contraindicate expunerea excesivă la soare, sau folosirea de substanţe fotosensibilizante. Riscurile sunt de apariţie a hiperpigmentarilor sau hipopigmentărilor temporare ale pielii. De asemenea, în cazul pielii foarte sensibile, aceasta se poate înroşi puţin şi oate apărea  uşoară senzaţie de disconfort preţ de câteva ore după tratament.

Mesaje recomandate