Epilare definitiva pentru barbati si injectare cu toxina botulinica

epilare laser barbati - skinmed clinic

Bărbaţii sunt tot mai interesaţi de îngrijirea personală. O fac temeinic şi se bucură de apreciere în societate. Tenul, părul, corpul sănătos sunt tot atâtea cărţi de vizită pentru un bărbat de succes. La clinica Skinmed avem o gama completa de tratamente medicale destinate procesului de infrumusetare masculina si de reintinerire, fiind una dintre cele mai bune si mai mari clinici de dermatologie din Bucuresti.

Epilare definitiva laser fara durere

Dacă epilarea tradiţională, cu ceară, era coşmarul oricărui domn, iar lama nu e o soluţie pentru corp, tehnologia modernă vine în întâmpinarea partenerilor de viaţă.

Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit. Fara durere si intr-un timp extrem de scurt.

Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă este ideal  pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele. Aparatul îi scapă pe bărbaţi şi de veşnica  foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice si uneori dureroase centrate de firul de păr. Toate acestea in cel mai scurt timp posibil pentru un laser medical.

Opt minute pentru epilarea spatelui

Laserul funcționează prin atacarea rădăcinilor foliculului de păr pentru a-l distruge și, mai impresionant, face acest lucru fără a afecta pielea.

Durata  unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, de pe faţă și 8 minute pentru toracele posterior.

În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament. Ulterior, în timp, sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni.

Ridurile dispar in cateva zile

In cazul ridurilor din etajul superior al fetei,  remediul cel mai eficient este injectarea cu toxina botulinica, mai ales ca domnii prezinta o dezvoltare mai accentuata a muschiului frontal.

Care sunt efectele?

O relaxare a muschilor de pe frunte va produce un aspect mai odihnit al pacientului, va da impresia de tinerete. Procedura dureaza aproximativ 15 minute, cu tot cu anestezia locala, efectul se observa imediat, iar timp de 6 luni aspectul se va pastra.  Pe masura ce procedura se repeta, va creste si durata mentinerii efectelor.

Recommended Posts