Epilare definitivă pentru bărbați și injectare cu toxina botulinică

epilare laser barbati - skinmed clinic

Bărbaţii sunt tot mai interesaţi de îngrijirea personală. O fac temeinic şi se bucură de apreciere în societate. Tenul, părul, corpul sănătos sunt tot atâtea cărţi de vizită pentru un bărbat de succes.

La clinica Skinmed avem o gamă completă de tratamente medicale destinate procesului de infrumusețare masculină și de reîntinerire, fiind una dintre cele mai bune și mai mari clinici de dermatologie din București.

Epilare definitivă laser fără durere

Dacă epilarea tradiţională, cu ceară, era coşmarul oricărui domn, iar lama nu e o soluţie pentru corp, tehnologia modernă vine în întâmpinarea partenerilor de viaţă.

Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă de îndepărtare a părului nedorit. Fara durere si intr-un timp extrem de scurt.

Soprano Titanium, cel mai nou aparat Alma Laser pentru epilare definitivă este ideal pentru bărbaţii cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele.

Aparatul îi scapă pe bărbaţi şi de veşnica foliculită, afecţiunea care se manifestă prin mici puncte roşii inestetice si uneori dureroase centrate de firul de păr. Toate acestea în cel mai scurt timp posibil pentru un laser medical.

Opt minute pentru epilarea spatelui

Laserul funcționează prin atacarea rădăcinilor foliculului de păr pentru a-l distruge și, mai impresionant, face acest lucru fără a afecta pielea.

Durata  unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, de pe faţă și 8 minute pentru toracele posterior.

În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament.

Ulterior, în timp, sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni.

Ridurile dispar în câteva zile

În cazul ridurilor din etajul superior al fetei, remediul cel mai eficient este injectarea cu toxina botulinică, mai ales ca domnii prezintă o dezvoltare mai accentuată a mușchiului frontal.

Care sunt efectele?

O relaxare a mușchilor de pe frunte va produce un aspect mai odihnit al pacientului, va da impresia de tinerețe. 

Procedura durează aproximativ 15 minute, cu tot cu anestezia locală, efectul se observă imediat, iar timp de 6 luni aspectul se va păstra. 

Pe măsură ce procedura se repetă, va crește și durata menținerii efectelor.

Mesaje recomandate