Epilare definitiva sub indrumarea unui dermatolog, in Bucuresti

Epilare definitiva sub indrumarea unui dermatolog, in Bucuresti Skin Med Clinic SOprano ICE Titanium

O problema care apare frecvent vara este expunerea unei suprafete cat mai mari de piele la soare, ceea ce duce automat la necesitatea epilarii frecvente. In acest caz, aparatul laser este solutia care va ofera confort, rezultate maxime si durabile!

Epilare definitiva pentru toate tipurile de ten

Laserul de care discutam este Soprano Ice Titanium, un laser certificat FDA pentru fototipurile I-VI și epiderm bronzat, care se gaseste doar in clinicile medicale! Datorită fenomenului de încălzire graduală pană la atingerea temperaturii eficiente și necesare, cu efect dermic maximal și profil de siguranță epidermică, el este utilizat pentru îndepărtarea pilozității chiar și pentru pacieții cu tegument închis.

Soprano Ice are la baza singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, lipsită de durere, cu recunoaștere la nivel mondial.Este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjurătoare; în același timp el răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere.

Contraindicatii si precautii

Contraindicații absolute pentru epilare definitiva sunt reprezentate de sarcină/alăptare și istoricul de neoplazii (cancere). Restul afecțiunilor asociate, a medicației zilnice administrate, trebuiesc notate în fișa medicală, iar procedura se poate desfășura la indicația medicului specialist dermatolog, cu respectarea unor precauții suplimentare. 

Firul de păr nu trebuie smuls cu 2-4 săptămani anterior de începerea tratamentului și pe toata durata acestuia, poate fi îndepărtat utilizand lama de ras sau crema epilatoare; în ziua terapiei acesta trebuie îndepărtat recent, deoarece ținta în acestă procedură este foliculul pilos, iar nu firul de păr;

Periodicitate

Intervalul dintre ședințe variază în funcție de zona tratată. Astfel, pentru zonele mici (facial, axile, inghinal) periodicitatea este de 1 ședință la 4-6 săptămani, iar pentru cele mari (membre inferioare) este de 1 ședință la 8-10 săptămani. 

Acesta trebuie respectat pentru eficacitatea maximă a procedurii. Protocolul include un total de 6-8 ședințe desfașurate între 4-10 săptămani în funcție de zona de lucru; în timp sunt necesare ședințe de întreținere la 6-12 luni.

Mesaje recomandate