Epilare laser definitiva: raspunsul la problema pilozitatii, indiferent de tipul pielii

Epilare definitiva sub indrumarea unui dermatolog, in Bucuresti Skin Med Clinic SOprano ICE Titanium

Orice femeie, dar și bărbații care au o pilozitate mare, caută soluția ideală de a scăpa de părul nedorit. Cu toții am auzit de epilarea definitivă cu laser, dar ne punem întrebări: chiar scăpăm de păr? Este sigur? Este dureros? Dacă până acum aveam îndoieli în privința tratamentelor de epilare laser, aflați că aceste proceduri au ajuns la alt nivel, datorită metodelor științifice de tratamanet și a noilor tehnologii în domeniu.

Un laser pentru toate tipurile de piele!

Epilarea definitiva cu Soprano Ice se poate face pe toate suprafeţele corpului şi ale feţei.  Procedura se face la dermatolog in Bucuresti. Adica, intr-o clinica de dermatologie, sub supravegherea personalului medical.  Acţiunea este ușoară și blândă, mult mai plăcută decât epilarea cu ceară. Pielea rămâne fină la atingere, fără nicio urmă de iritație.

Soprano Ice Titanium este tehnologia Alexandrite în mediu solid. Aceasta permite tratamentul pentru toate tipurile de pilozitate, inclusiv părul subțire şi blond și pentru toate fototipurile cutanate, inclusiv pielea bronzată sau închisă la culoare, unde, până nu demult,  nu se recomanda aceste tip de epilare.

Noua tehnică nu folosește un singur impuls cu energie mare, cum se întâmplă în majoritatea tehnologiilor laser, ci o serie de impulsuri repetitive cu energie mică. Soprano Ice este tehnologia laser de ultimă generație cu cea mai mare eficiență în îndepărtarea pilozității.

În timpul procedurii de epilare cu laser se folosește o metodă unică de încălzire graduală, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor. Simultan, pielea va fi răcită cu un capăt de safir care previne arderea pielii.

Procedura este rapidă, uşoară, lipsită de durere şi confortabilă pentru pacient. De la o ședință la alta, se va observa o subțiere a firelor de păr, care se vor rări până la dispariție.

Înainte de tratament, părul se îndepărtează cu lama

Firul de păr nu trebuie smuls cu 2-4 săptămani anterior de începerea tratamentului și pe toată durata acestuia, poate fi îndepărtat cu lama de ras sau crema epilatoare; acesta trebuie îndepărtat recent față de ziua terapiei, deoarece ținta în acestă procedură este foliculul pilos,  nu firul de păr. Următoarele 48 de ore după epilarea cu laser se vor evita piscinele, jacuzzi, sauna sau alte medii călduroase.  În timpul tratamentului, pacientul poate să se expună la soare.  Vara și nu numai, se vor folosi creme speciale cu factor de protecție solară, SPF 50, mai ales în cazul persoanelor care au apelat la epilarea laser în zona feței.

Laserul Soprano funcționează pe principiul fototermolizei selective. Lumina, în momentul în care iese din aparat, pătrunde în tegument și interacționează cu pigmentul care se găsește la nivelul rădăcinii firului de păr. În urma interacțiunii, se degajă căldura, care, datorită intensității, distruge rădăcina firului de păr. Laserul este aplicat la suprafața pielii, permițând energiei să penetreze în derm.

Mesaje recomandate