Epilarea definitiva in Bucuresti, in timpul pandemiei Covid-19

coronavirus pacienti skinmed

Alegerea unui loc sigur pentru procedurile de ingrijire corporala este o provocare in timpul celei mai mari pandemii din ultimele secole. Chiar daca distantarea fizica este una din solutiile pentru a ramane sanatosi, exista anumite procedure necesare unei femei, care nu suporta o amanare pe termen nedeterminat. Epilarea este una dintre acestea. 

Pentru a fi insa in siguranta, este de dorit ca sedintele de epilare sa se efectueze cat mai rar si cu rezultate maxime de fiecare data, in spatii corect si complet igienizate. De aceea, o clinica dermatologica este de preferat in locul unui salon de cosmetic. Mai ales ca, aici, puteti beneficia de epilarea definitiva, efectuata cu ajutorul unui laser medical de catre personalul sanitar special instruit.

Titanium:  rezultate mai bune intr-un timp mai scurt

Soprano Ice Titanium este tehnologia laser de ultimă generație, cu cea mai mare eficiență pentru îndepărtarea pilozității si in cel mai scurt timp posibil. Aparține portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale si pemite practicienilor să trateze un portofoliu larg de pacienți în orice sezon.  Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient, asigurând cele mai bune rezultate clinice. Tratamentul este potrivit pentru toate tipurile de pilozitate (inclusiv par subțire şi blond) și toate fototipurile cutanate (incluzand pielea bronzată/de culare inchisă).

Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm unde țintim foliculii piloși. Tehnologia specială de răcire creşte comfortul pacientului, procedura fiind nedureroasă.

Cea mai sigura procedura  de epilare definitiva

Numeroase studii clinice au demonstat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare/pielea bronzată, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii. Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare cum se întamplă pentru marea majoritate a tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive cu energie mică. Această metodă reduce riscul de arsură epidermică, permițand creșterea graduală a temperaturii pană la pragul de eficiență dorit și necesar distrugerii ireversibile a foliculului pilos.

Programarile pentru sedintele de epilare laser se pot face atat la sediul Skinmed Clinic, din Piata Alba Iulia nr 2 (langa Banca Transilvania), la telefon 0786.356.361, fie on-line pe www.skin-med.ro .

Mesaje recomandate