Epilarea laser – destinată atât femeilor, cât și bărbaților

epilarea laser barbati femei - skinmed clinic

În secolul XXI epilarea nu mai este considerată un subiect tabu în rândul bărbaților, din ce în ce mai mulți dintre aceștia alegând să îndepărteze pilozitatea nedorită. Fie că vorbim despre epilarea în scop cosmetic, fie când se vrea înlăturată o afecțiune medicală (foliculită, pseudofoliculita), sau când viața profesională o cere (cicliști, înotători, culturiști etc.), epilarea, prin diverse metode, a devenit din ce în ce mai populară.

Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă și mai sigură metodă existentă la momentul actual, și este destinată atât femeilor, cât și bărbaților ce își doresc îndepărtarea pilozității inestetice.

Epilarea laser este o necesitate pentru persoanele cu pilozitate excesivă, în special pe zone cum ar fi pieptul, gâtul, abdomenul sau spatele, mai ales atunci când pacientul se confruntă cu foliculită – o afecțiune comună ce se manifestă prin mici puncte roșii inestetice și uneori dureroase centrate de firul de păr, cauzată de obicei de bacterii (frecvent stafilococ), sau cu fire de păr crescute pe sub piele – pseudofoliculita (aproape orice metodă de epilare mecanică duce la apariția acestora).

Sistemele de epilare Soprano folosesc tehnologia exclusivă 3D, combinând cele mai eficiente 3 lungimi de undă (Alex 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, țintind simultan diferite structuri anatomice ale folicului pilos. Astfel devine cel mai sigur și cel mai eficient tratament de îndepărtare a pilozității disponibil la ora actuală. În plus, aceste lungimi de undă permit tratarea zonelor “in motion” – energia este livrată în mișcare, încălzind doar structurile targetate, fără a afecta țesutul înconjurător și fără durere. Sistemul ICE Cooling integrat asigură un confort crescut în timpul procedurii și oferă pacienților o experiență plăcută, nedureroasă.

Mesaje recomandate