Epilarea laser – Indicații înainte de procedură

Orice persoană, indiferent de tipul cutanat sau culoarea firului de păr poate beneficia de procedura de reducere permanentă a pilozității utilizând tehnologia SOPRANO.

Epilarea laser este, în secolul XXI, o necessitate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fie că vorbim despre epilarea în scop cosmetic, fie când se vrea înlăturată o afecțiune medicală (foliculită, pseudofoliculită), sau când viața profesională o cere (cicliști, înotători, culturiști, etc.), epilarea a devenit din ce în ce mai populară – epilarea laser fiind cea mai eficientă și mai sigură metodă disponibilă la momentul actual.

Înaintea începerii tratamentului, personalul medical va completa o fișă medicală ce va nota afecțiunile, medicația zilnică administrată și alte detalii seminificative. Contraindicații absolute pentru această procedură sunt reprezentate de sarcină/alăptare și istoricul de neoplazii (cancere).

Înainte de procedură

  • Firul de păr trebuie ras cu 24-48 de ore înainte de procedură.
  • Nu aplicați deodorant sau produse de machiaj pe zona ce urmează a fi tratată în ziua procedurii.
  • Nu folosiți metode de epilare precum epilarea cu ceară, pensetă, epilator electric (metode ce implică smulgerea firului de păr) 4 săptămâni înainte de procedură.
  • Evitați tratamentele ce pot irita pielea cu 1-2 săptămâni înaintea procedurii.
  • Înștiințați personalul medical asupra oricărei schimbări ce a survenit în starea de sanitate, față de ședința anterioară (medicamente, topice).
  • Istoricul de herpes simplex pe zona tratată poate fi recomandare pentru administrarea profilactică a unei doze de antiviral specific – informați personalul medical.

Recommended Posts