FemiLift – rejuvenarea vaginală cu laser

femilift - rejuvenarea vaginala - skinmed

Pentru rejuvenarea vaginală se folosește un laser CO2 special Femilift care emite unda laser sub forma unor pixeli de energie fini. Această energie pixelată aplicată țesuturilor zonei genitale, penetrează și îmbunătațește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen, elastină și prin creșterea vascularizației.

Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Tratamentul se efectuează cu o probă laser cilindrica, mimând forma vaginului, care se introduce în vagin și transmite într-un mod sigur și eficient energia laser pixelată.

Astfel începe tratamentul de remodelare al straturilor bazale ale mucoasei vaginale prin stimularea sintezei de colagen și elastină.

Acest proces de remodelare duce la îngustarea canalului vaginal și creșterea tonusului peretului vaginal, având ca efect o creștere a satisfacției sexuale atât pentru pacientă cat și pentru partener.

Procesul de remodelare crește elasticitatea și lubrifierea mucoasei genitale având ca efect dispariția/ameliorarea discomfortului spontan sau din timpul contactului sexual.

Prin remodelarea peretului vaginal, rejuvenarea vaginală ameliorează incontinența urinară ușoară/moderată.

Prin creșterea calității mucoasei vaginale și stimularea proceselor imune locale sunt studii care demonstrează rolul pozitiv al rejuvenării vaginale inclusiv în vaginite cronice și infecția HPV.

Laserul poate fi folosit și pentru tratamentul introitului vaginal (deschiderea vaginului) și a zonei vulvare (labii mari, labii mici, clitoris) pentru tratamentul lichenului scleros, laxității țesuturilor, atrofiei mucoasei, uscării mucoasei genitale.

femilift - rejuvenarea vaginala - skinmed

Când este recomandat tratamentul laser de rejuvenare vaginală?

  • Pacientele cu laxitate vaginală după sarcini, nașteri naturale, epiziotomii sau din alte cauze și care au observat o scădere a satisfacției sexuale
  • Paciente cu sindrom urogenital de menopauză (uscare, usturime, arsură, atrofie, lipsa lubrifierii mocoase genitale, contact sexual dureros)
  • Paciente care datorită vârstei, hormonilor, sarcinilor observă modificări inestetice ale zonei vulvare (laxitate, pigmentare, atrofie, uscare)
  • Paciente cu lichen scleros cronic genital
  • Paciente cu incontinență urinară ușoară/moderată
femilift - rejuvenarea vaginala - skinmed

Cum se efectuează rejuvenarea vaginală cu laser?

Înainte de efecturea tratamentului este necesară o consultație ginecologică, cu efectuarea examenului Papanicolau și culturi de secreție vaginală.

Pentru rezultate optime se recomandă 3 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni și încă o ședință după 6 luni. Se pot efectua 1-2 ședințe pe an de întreținere.

Play Video

Procedura nu este dureroasă, nu se efectuează anestezie, nu necesită întreruperea activităților zilnice dar se recomandă evitarea contactului sexual pentru 5 zile.

Pacienta poate simți sensibilitate sau ușor discomfort 2-3 zile după procedură și nu este necesară nici un fel de medicație după procedură.

Când apar rezultatele?

Rezultatele încep să apară după 4-6 săptămâni.

Play Video
Play Video

Întrebări frecvente

Pentru rejuvenarea vaginală se folosește un laser CO2 special Femilift care emite undă laser sub forma unor pixeli de energie fini. Această energie pixelată aplicată țesuturilor zonei genitale, penetrează și îmbunătățește calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteză de colagen și elastină și prin creșterea vascularizației. Țesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Pacientelor cu laxitate vaginală după sarcini, nașteri naturale, epiziotomii sau din alte cauze și care au observat o scădere a satisfacției sexuale.
Pacientelor cu sindrom urogenital de menopauză (uscare, usturime, arsură, atrofie, lipsa lubrifierii mucoase genitale, contact sexual dureros).
Pacientelor care – din cauza vârstei, hormonilor, sarcinilor – observă modificări inestetice ale zonei vulvare (laxitate, pigmentare, atrofie, uscare).
Pacientelor cu lichen scleros cronic genital.
Pacientelor cu incontinență urinară ușoară/moderată.

Pentru rezultate optime se recomandă 3 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni și încă o ședința după 6 luni. Se pot efectua 1-2 ședințe pe an de întreținere.

Înainte de începerea tratamentului, se efectuează o examinare ginecologică cu efectuarea examenului Papanicolau și a culturii de secreție uretrală.
Înainte de începerea tratamentului, se efectuează o curățare cu antiseptică a zonei genitale, tratamentul se efectuează cu o probă laser cilindrică, mimând forma vaginului, care se introduce în vagin și transmite într-un mod sigur și eficient energia laser pixelată.

Procedura nu este dureroasă, nu se efectuează anestezie, nu necesită întreruperea activităților zilnice, dar se recomandă evitarea contactului sexual pentru 5 zile. Pacienta poate simți sensibilitate sau ușor disconfort 2-3 zile după procedură și nu este necesară nici un fel de medicație după procedură.

Rezultatele apar la 4-6 săptămâni de la începerea tratamentului.

Dacă doriți să vă programați, o puteți face prin formularul de mai jos:

Recommended Posts