Femitight – laserul care iti reda placerea sexuala

Femitight laserul care iti reda placerea sexuala - skinmed clinic

Procesul de remodelare cu laser a zonei intime duce la ingustarea canalului vaginal si la cresterea tonusului peretului vaginal, avand ca efect o crestere a satisfactiei sexuale atat pentru pacienta cat si pentru partener. De asemenea,pentru a ameliora  discomfortului spontan sau din in timpul contactului sexual, laserul creste elasticitatea si lubrifierea mucoasei genitale.

Un alt efect pozitiv este ca, prin cresterea calitatii mucoasei vaginale si stimularea proceselor imune locale, sunt studii care demonstreaza ameliorarea semnificativa a sanatatii in vaginite cronice si in infectiile cu HPV.

Pentru rejuvenarea vaginala se folosesse un laser special Femitight, care emite unda laser sub forma unor pixeli de energie fini. Aceasta energie pixelata aplicata tesuturilor zonei genitale, penetreaza si imbunatateste calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteza de colagen, elastina si prin cresterea vascularizatiei. Tesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Tratamentul se efectueaza cu o proba laser cilindrica, mimand forma vaginului, care se introduce in vagin si transmite intr-un mod sigur si eficient energia laser pixelata. Astfel incepe tratamentul de remodelare al straturilor bazale ale mucoasei vaginale prin stimularea sintezei de colagen si elastina.

Cat dureaza tratamentul?

Inainte de efecturea tratamentului este necesara o consultatie ginecologica, cu efectuarea examenului Papanicolau si culturi de secretie vaginala.

Pentru rezultate optime se recomanda 3 sedinte, efectuate la interval de 4 saptamani si inca o sedinta dupa 6 luni. Se pot efectua 1-2 sedinte pe an de intretinere.

Procedura nu este dureroasa, nu se efectueaza anestezie, nu necesita intreruperea activitatilor zilnice dar se recomanda evitarea contactului sexual pentru 5 zile. Pacienta poate simti sensibilitate sau usor discomfort 2-3 zile dupa procedura si nu este necesara nici un fel de medicatie dupa procedura.

Cand apar rezultatele? Rezultatele incep sa apara dupa 4-6 saptamani. 

Recommended Posts