Femitight – laserul care îți redă plăcerea sexuală

Femitight laserul care iti reda placerea sexuala - skinmed clinic

Procesul de remodelare cu laser a zonei intime duce la îngustarea canalului vaginal și la creșterea tonusului peretului vaginal, având ca efect o creștere a satisfactiei sexuale atât pentru pacienta cât și pentru partener. 

De asemenea, pentru a ameliora discomfortului spontan sau din timpul contactului sexual, laserul crește elasticitatea și lubrifierea mucoasei genitale.

Un alt efect pozitiv este că, prin creșterea calității mucoasei vaginale și stimularea proceselor imune locale, sunt studii care demonstrează ameliorarea semnificativă a sănătății în vaginite cronice și în infecțiile cu HPV.

Pentru rejuvenarea vaginala se folosesse un laser special Femitight, care emite unda laser sub forma unor pixeli de energie fini. 

Aceasta energie pixelata aplicata tesuturilor zonei genitale, penetreaza si imbunatateste calitatea mucoasei sau pielii prin stimularea procesului de sinteza de colagen, elastina si prin cresterea vascularizatiei. Tesuturile tratate vor fi mai ferme, mai elastice, mai rezistente.

Tratamentul se efectuează cu o probă laser cilindrică, mimând forma vaginului, care se introduce în vagin și transmite într-un mod sigur și eficient energia laser pixelată. Astfel începe tratamentul de remodelare al straturilor bazale ale mucoasei vaginale prin stimularea sintezei de colagen și elastină.

 

Cat durează tratamentul?

Înainte de efecturea tratamentului este necesară o consultație ginecologică, cu efectuarea examenului Papanicolau și culturi de secreție vaginală.

Pentru rezultate optime se recomandă 3 ședințe, efectuate la interval de 4 săptămâni și încă o ședință după 6 luni. Se pot efectua 1-2 ședințe pe an de întreținere.

Procedura nu este dureroasă, nu se efectuează anestezie, nu necesită intreruperea activităților zilnice, dar se recomandă evitarea contactului sexual pentru 5 zile. 

Pacienta poate simți sensibilitate sau ușor discomfort 2-3 zile după procedură și nu este necesară nici un fel de medicație post intervenție.

Când apar rezultatele? 

Rezultatele încep să apară după 4-6 săptămâni. 

Mesaje recomandate