Frumusețe fără injecții în lupta cu bătrânețea!

clearskin - skinmed
Ani la rând, terapiile de reîntinerire a feței au avut la bază proceduri injectabile.

“E momentul să lăsăm la o parte durerea și injecțiile, acolo unde nu sunt cu adevărat necesare”, spune dr. Amalia Anghel, medic primar dermatolog, în timp ce arată spre cele mai recente achiziții ale clinicii SKINMED®, din București.

Este vorba de câteva aparate laser, cele mai moderne în domeniu și singurele aprobate în SUA pentru a fi folosite în scop medical pentru proceduri anti-aging.

“Tratamentele cu laser ClearLift și ClearSkin sunt, în acest moment, vedetele clinicii noastre, deoarece efectul obținut este superior alternativelor injectabile și mult mai durabil în timp, bazându-se pe un proces natural de reîntinerire”, adaugă dr. Anghel.

ClearLift pentru tinerețe

ClearLift stimulează producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. Tratamentul reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

Cele mai multe lasere nu pot fi folosite în zona din jurul ochilor, dar ClearLift poate ajuta această porțiune să își recapete tinerețea. Poate fi folosit pe pleoapa inferioară, pe șanțurile nazolabiale, pe decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor.

Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minimum 4 ședințe, la interval de o lună.

Ședințele durează jumătate de oră și pot fi efectuate oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

clearlift - skinmed

ClearSkin pentru acnee

Un alt domeniu în care tratamentele laser disponibile la SKINMED® își arată eficiența este terapia antiacneică.

Laserul ClearSkin reduce flora de tip Propionibacterium acnes prin alterarea membranei celulare bacteriene și va reduce activitatea glandelor sebacee. În același timp, el provoacă o reacție de vindecare, cu sinteză de colagen și elastină, corectând cicatricile postacnee.

clearskin - skinmed

Programările pentru ședințele de epilare laser se pot face atât la sediul SKINMED® CLINIC, din Piața Alba Iulia nr. 2 (lângă Banca Transilvania), la telefon 0786.356.361, fie on-line pe skin-med.ro

Mesaje recomandate