Hai in vacanta in siguranta! CAMPANIA COOL4SKIN a debutat cu succes pe Shut Up, Beach, cea mai cool plaja din Mamaia!

campania cool4skin - saptamana 1 - skinmed clinic

200 dintre turistii care s-au bucurat de vacanta la malul marii in primul weekend al celei mai calduroase luni au beneficiat de avantajele oferite de specialistii de la Skinmed Clinic si Bioderma – fotoprotectie avansata pentru intreaga zi, asistenta medicala si screening-ul alunitelor gratie dermatoscopiilor gratuite, oferite tuturor celor preocupati de calitatea pielii lor si tombole cu premii-surpriza, ce sustin sanatatea si frumusetea pielii.

 

Alaturi de medicii de la Skinmed si de reprezentantii Bioderma s-a aflat si galateanul Alex Stoica, vicecampion national la kaiac-canoe, cunoscut publicului larg in urma participarii sale la unul dintre cele mai populare show-uri tv – Exatlon Romania. El a inteles importanta ingrijirii corecte a pielii si necesitatea controalelor periodice dupa problemele cu care s-a confruntat imediat ce s-a intors acasa din Republica Dominicana, locul unde a participat la concurs aproximativ 3 luni de zile:

“Lipsa unui ritual temeinic de ingrijire si protectie ale pielii sub soarele dominican mi-a prejudiciat serios calitatea pielii, astfel incat a fost necesar sa ajung la medic. Pielea mea era extrem de uscata si pe alocuri hiperpigmentata. Va dati seama ca in febra concursului uitam sa-mi dau cu crema de protectie solara din 2 in 2 ore. Ca sa fiu sincer, nici nu stiam ca aceasta este regula. Din fericire am dat peste dna. Dr. Amalia Anghel, care nu numai ca m-a salvat, dar m-a ajutat sa inteleg ce trebuie sa fac de acum inainte pentru a avea o piele sanatoasa. Ca sa intelegeti, ganditi-va ca pana acum luna august ma gasea negru-tuci. Anul acesta sunt alb ca varul…”

Skinmed, Bioderma & Shut Up Beach  ofera portia de sanatate pentru pielea ta!

Sa nu uitam ca cel mai pretios outfit este pielea sanatoasa! Cum vara asta este delicata nu numai din cauza temperaturilor ridicate, ci si din pricina masurilor de siguranta pe care fiecare dintre noi trebuie sa le ia impotriva Covid 19, specialistii clinicii Skinmed alaturi de cei de la Bioderma te “vegheaza” in fiecare weekend al lunii august pe una dintre cele mai mari si mai sigure plaje de pe litoralul romanesc – Shut Up, Beach, loc unde absolut toate masurile anti Covid 19 sunt respectate cu strictete!

Cool4Skin este o campanie sustinuta de vedete responsabile, mari iubitoare de bronz, dar constiente de importanta mentinerii sanatatii pielii:

Pe acestia ii puteti gasi oricand pe plaja Shut Up, fiecare avand propria poveste legata de expunerea necontrolata la soare si grija pentru propria sanatate.

Expunere la soare fără riscuri,  fără arsuri, fără riduri, fără potențial de cancer!

“Vorbim despre un proiect care vine in sprijinul tuturor iubitorilor de soare, de mare, dar care uneori se expun necontrolat, riscand grave afectiuni ale pielii. Asa cum am anticipat, am intalnit pe plaja si persoane sanatoase, responsabile, dar si persoane de diferite varste – de la copilasi pana la cele de varsta a treia, care s-au prezentat la bancul COOL4SKIN cu arsuri solare, cu hiperpigmentari pe diferite zone ale corpului si, din pacate, chiar cu cancer avansat al pielii (un tanar de doar 30 de ani, care nu se prezentase niciodata la un control de specialitate!). Doresc prin acest proiect sa informam oamenii asupra pericolelor expunerii necontrolate la soare, sa evidentiem rolul preventiei oricarei afectiuni grave, sa depistam afectiunile serioase, care necesita control periodic si tratament specializat si salvam vieti, pentru ca viata merita traita!”

Expunere la soare fără riscuri,  in siguranta!

Mesaje recomandate