Skinmed Clinic a implementat o platformă sigură și foarte eficientă de consultații online, ce implică o conexiune directă între medic și pacient.

Skinmed Shop se remarcă atât grație gamelor de top comercializate, cât și echipei de profesioniști pregătiți să iți recomande exact produsele potrivite nevoilor pielii tale. 

Incidenţa melanomului în populaţia generală este în creştere. Scanarea corporală cu dermatoscopia generalizată a nevilor ajută în detectarea precoce a melanomului.

Redare video
Redare video
Învingem acneea împreună! Fiecare caz este unic. La fel şi tratamentul.

Sfaturi și informații importante pentru clienții SKINMED

Când puteți veni în clinica SKIMED și care sunt urgențele dermatologice

Redare video

UNITATEA SKINMED

Credem cu tărie în medicina de echipă.

Construim parteneriate și utilizăm știința și tehnologia în slujba vindecării.

Suntem inovativi și credem în medicina integrativă, personalizată și individualizată.

Anul 2022 

0
de tratamente
0
de pacienţi noi
0
de tratamente epilare laser
0
de tratamente injectabile
Telemedicina dermatologica o necesitate in plina pandemie Covid19 - skinmed clinic

Telemedicina dermatologica – o necesitate în plina pandemie Covid19

Este deja o realitate faptul ca cele mai mari unitati sanitare de stat, unde pacientii puteau merge pentru problemele dermatologice nu mai sunt accesibile...
teledermatologia online - skinmed clinic

Actul medical performat prin teledermatologie

Teledermatologia se referă la furnizarea de servicii de specialitate dermatologie (sfaturi, diagnostic, planificare a tratamentului și educație)...
teledermatologia online - skinmed clinic

Analiza și interpretarea datelor personale – consultația telemedicală

În urma acordului explicit al pacientului, cu semnarea Acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal și a Consimțămantului Informat...
teledermatologia online - skinmed clinic

Indicații asupra preluării imaginii fotografice

Imaginea fotografică preluată este foarte importantă, de calitatea acesteia depinde acuratețea diagnosticului și trebuie preluate trei imagini fotografice
teledermatologia online - skinmed clinic

Evaluare și examinarea telemedicală a pacientului

Medicul specialist trebuie să obțină datele necesare pentru efectuarea unui diagnostic prezumtiv/de certitudine, a unui diagnostic diferențial...

Noutăți SKINMED® Clinic

harmonyca acid hialuronic skinmed clinic bucuresti

HArmonyCa, acidul hialuronic cu efect de lifting instant & susţinut!

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid cu efect dublu.
barbia dubla gusa skinmed clinic

Elimină bărbia dublă (gușa) fără bisturiu!

Bărbia dublă, popular cunoscută drept gușă, înrăutățește vizibil aspectul unui chip.
tratament fiecare tip cearcane - skinmed clinic bucuresti

Tratamente pentru fiecare tip de cearcăne!

Cearcănele au nebănuita putere de a comunica pentru noi din spatele straturilor de fard și machiaj...
controlul dermatologic al alunitelor - skin med

Controlul dermatologic al aluniţelor, indicat în orice anotimp!

Indiferent de anotimp, chiar dacă aţi stat sau nu recent la soare, controlul dermatologic al aluniţelor este necesar o dată pe an.
augmentarea buzelor ca la carte - skinmed clinic bucuresti

Augmentarea buzelor “ca la carte”!

Frumusețea, definită prin calități bine notate în ultimii ani, a devenit un obiectiv, iar augmentarea buzelor una dintre cele mai cerute proceduri estetice în prezent.

Testimoniale

Am fost foarte multumită de tratamentul cu Accent Prime, am inceput sa vad rezultate cam după a doua sedinta. Procedura nu e dureroasa, pe alocuri poate sa mai ardă putin. Personalul este foarte amabil, flexibil si cu o grijă reală pentru experiența clientului. La finalul celor 6 sedinte am reusit sa pierd 4 centimetri in… Read more „Am fost foarte multumită de”

Elena Marinica

Best lips made by AA❤️

Alexandra Grigorescu

Cea mai buna clinica din Bucuresti si din tara, din orice punct de vedere.
Personalul este amabil si foarte atent cu clienții , curățenia este la ordinea zilei, programările se respecta cu strictețe, interventiile sunt pe masura si la standarde inalte🏆

Popescu Ana Maria Mihaela

Dr Amalia Anghel is probably the best in her field and the way she takes care of my skin is routinely brilliant. I couldnt recommend her enough. The only doctor I trust to be around my skin EVER! And the location is so great too, following all the requirements for COVID and all. Just a… Read more „Dr Amalia Anghel is probably”

Romeo Visca

Dr Amalia Anghel cel mai bun doctor din România pentru tot ce înseamnă piele, beauty si tratamente pt ca fața ta, sa fie una impecabila. Mulțumesc din suflet pt toate tratamentele minune care au avut rezultate fantastice dar si pt problema deosebit de grava pe care am avut o cu alunitele.
Mulțumesc Skinmed!!!! Locul… Read more „Dr Amalia Anghel cel mai”

Sonia Trifan

Cea mai primitoare clinica din cate am vazut, aparate de ultima generatie si un personal super cool. Recomand cu caldura SkinMed!

Gabrie Nedelcu

Dr. Amalia este un nemaipomenita atat din punct de vedere profesional cat si ca persoana.. m-a ajutat foarte mult in special dupa ce m-am intors din Republica Dominicana unde am stat cateva luni si am avut probleme cu tenul.

Stoica Alexandru

Am remarcat încă de la început profesionalismul, modul de lucru și tehnologia de ultimă oră. Rezultatul primei proceduri pe care am făcut-o aici a fost excepțional si siguranta pe care mi-a transmis-o personalul m-a cucerit instant. Mulțumesc întregii echipe cu care am lucrat si am sa lucrezbin continuare(pentru ca Skinmed este clinica la care ma… Read more „Am remarcat încă de la”

Otvos Ana Maria

Skinmed este pentru mine locul de rasfat si mai ales singura clinica unde am reusit sa gasesc procedurile care mi se potrivesc. Sunt foarte incantata de rezultate, de fiecare data cand vin iar doamna doctor Amalia Anghel este minunata.
Multumesc Skinmed ca ai grija de pielea mea ❤️

Cristina Constantinescu

Am apelat la serviciile clinicii SkinMed pentru epilare definitivă și sunt mai mult decât mulțumită! Am rezolvat pentru totdeauna problemă părului nedorit (și intenționez să mă țin și de ședințele de întreținere, o dată pe an!), totul fără durere și într-o atmosferă plăcută, ultra-curată și Covid-safe. Totodată, am făcut și un program de remodelare corporală… Read more „Am apelat la serviciile clinicii”

Navi Grigore

Am apelat la clinica Skinmed pentru augumentarea buzelor cu acid hialuronic, fiind prima experienta de acest gen. Pot spune ca dr. Amalia Anghel a fost alegerea potrivita pentru mine!

Irina Mateescu

amalia anghel - skinmed

Recomandările mele

Învingem acneea împreuna

Un tratament pentru acnee, care funcționează! Cand discutăm de pacienții cu acnee, vorbim exclusiv de tratamente personalizate pentru fiecare! Cauzele acneei sunt diferite, modul de viață al fiecărui pacient este diferit, organismul fiecăruia reacționează diferit și, prin urmare, nu putem aborda boala decât dacă ne gândim în primul rând la pacient! Am adunat aceste resurse, împreună cu personalul medical bine pregătit în acest domeniu, sub o singură umbr elă, astfel încât să putem trata orice caz de acnee.