Implantul de păr

implantul de par - skinmed clinic bucuresti

FUE MANUAL ULTIMATE este o tehnică chirurgicală exclusiv manuală, extracția firelor realizându-se doar manual, iar implantarea cu implantatoare de ultimă generație. 

Datorită acestei tehnici, rata de supraviețuire a firelor implantate este de peste 95%.

Avantajele sunt multiple și net superioare oricărei alte metode, fiind plasată pe primul loc în clasamentul intervențiilor chirurgicale de implant de păr.

În clinica noastră implantcapilar.com folosim exclusiv metoda FUE MANUAL ULTIMATE, ce impune doar extracția manuală a grafturilor, fără a utiliza aparate motorizate, și implantarea cu implantatoare LION de ultimă generație. 

Comparativ cu celelalte metode, FUE ULTIMATE se diferențiază prin rezultatul natural cu ajutorul implantatoarelor și lipsa leziunilor în zona donoare cauzate de aparatele motorizate. Aceasta metodă manuală este mult mai costisitoare decât celelate alternative chirurgicale, dar are și mult mai multe beneficii pentru pacient din punct de vedere al rezultatului.

Două dintre multiplele beneficii  sunt mai importante:

(metodele inferioare utilizează bisturiu circular, fiind introduse cu pensa, grafurile nu pot fi implantate la unghiurile naturale ale firelor de păr).

Pentru un diagnostic corect,  medicul te va examina și îți va recomanda unele teste:

Tratament:  

În cadrul clinicii noastre implantcapilar.com se utilizează doar FUE ULTIMATE metoda de implant manuală atât la extracția firelor, cât și la implantarea lor utilizând materiale premium pe piața mondială.

Tratamente  medicale:

După stabilirea prognosticului și evoluției afecțiunii se elaborează protocolul terapeutic. În acest fel oferim garanția unor rezultate excelente și predictibile.

La o primă vizită, pacientul este consultat atât din punct de vedere al aspectului scalpului și al firelor de păr, cât și al stării de sănătate generală. În cadrul acestei consultații se evaluează obiectiv starea și densitatea firelor de păr folosind aparatura dedicată cabinetului de trichologie.

Întrebări frecvente

Consultația pregătitoare are un rol extrem de important. În urma consultației se realizează anamneza pacientului insistand asupra stării de sănătate și posibile reacții alergice în antecedente. Se evaluează gradul de alopecie, aria zonei donatoare și se stabilește cauza căderii părului. Se va explica pacientului procedura pas cu pas și se va stabili linia frontală pentru un aspect natural.             

În clinica noastră se practică transplantul de păr prin metoda FUE ULTIMATE, tehnică premium exclusiv manuală. Avantajele acestei tehnici sunt numeroase dintre care amintim:

  • extracția manuală graft cu graft – lipsa cicatricilor vizibile – aspectul natural al firelor implantate. Procedura constă în tunderea părului în cadrul clinicii, anestezia locală, tratamentul medicamentos pre și post operator, recoltatea exclusiv manuală graft cu graft, conservarea grafturilor în condiții specifice și soluții speciale apoi implantarea cu implantatoare de ultimă generație în unghiul și direcția naturală a firului de păr.                                               

Intervenția chirurgicală durează în funcție de zona care trebuie acoperită, de dificultatea fiecărui caz în parte, între 4 și 7 ore pe zi. Aceasta poate fi de o zi sau de două zile.

În cazuri complexe se poate repeta procedura după aproximativ 8 sau 9 luni.                                           

Procedura este nedureroasă, practicându-se anestezie locală atât în zona de extracție, cât și în zona de implantare.                                   

Este important preoperator ca pacientul să nu consume cafea și alcool cu câteva zile înainte. In cazul în care pacientul folosește antiinflamatoare sau alte medicamente antiagregante sau anticoagulante trebuie informat medicul. Pentru o evoluție firească și fără complicații ale intervenției chirurgicale trebuie respectate câteva indicații simple:

  • In primele trei zile de la data efectuării transplantului de păr se va pulveriza pe zona receptoare soluție Ringer la fiecare 30 minute cu excepția perioadei de somn.
  • A treia zi după efectuarea intervenției medicale se va spăla zona receptoare cu șampon destinat întreținerii igienei copiilor, efectuând mișcări circulare.
  • Se evită expunerea direct la razele solare timp de minim o săptămână – Exercițiile fizice intense se evită timp de 14 zile.
  • Se evită înotul timp de 14 zile – evitarea utilizării produselor chimice (spuma de păr, ceară, vopsea) timp de 30 zile – evitarea saunei timp de 3 luni de zile.                       

Costurile intervenției sunt stabilite în funcție de mai multi factori: complexitatea intervenției, aria receptoare, calitatea firelor de păr. Trebuie avut în vedere că în clinica noastră se practică o tehnică de implant de păr avansată, neutilizând alte tehnici inferioare.

 

Dacă doriți să vă programați,  o puteți face prin formularul de mai jos:

Mesaje recomandate