Îndepărtare pilozitate / epilare laser

epilarea laser - skinmed clinic

Atât pilozitatea normală, fiziologică, cât şi cea în exces (numită medical hipertricoză), sau cea apărută în zone anatomice lipsite în mod normal de păr la sexul feminin (numită hirsutism), sunt indicaţii pentru epilarea laser. 

Hipertricoza şi hirsutismul sunt condiţii asociate unor sindroame endocrine, în care întâlnim hiperadrogenism, şi necesită abordare multidisciplinară (medic dermatolog, medic endocrinolog) pentru corectarea bolii de bază, indicația de tratament fiind tot epilarea laser.

Laserul soprano Platinum, de la Alma Lasers, unul dintre cei mai mari distribuitori tehnologii lasere medicale are numeroase studii clinice, ce constată o eficacitate foarte ridicată (95-98%), cu distrugerea ireversibilă a foliculilor piloși și un profil de siguranţa crescut cu risc mic de arsură, ceea ce permite utilizarea lor chiar şi în cazul firelor de păr deschise la culoare şi a pielii bronzate, în orice perioadă din an, inclusiv vara.

Rezultatele epilării laser sunt remarcabile, fiind vizibile încă de la prima şedinţă. În medie sunt necesare între 6 şi 10 şedinţe, spaţiate la 4 săptămâni în cazul zonelor mici (facial, axile, braţe) şi 8 săptămâni pentru zona membrelor inferioare.

Orice persoană, indiferent de fototipul cutanat şi culoarea firului de păr, poate beneficia de această tehnică extrem de valoroasă pentru reducerea permanentă a pilozităţii. Este dedicate atât femeilor, cât și bărbaților!

Este o procedură nedurearoasă, având răcire încorporată, iar Alma a înglobat în acest dispozitiv o tehnică patentată SHR (Super Hair Removal), în care cantitatea totală de energie este livrată pe unitatea de suprafață în mișcare, astfel răcirea se poate realiza eficient și este redus la jumătate timpul de lucru, comparative cu tehnologiile precedente.

Soprano Platinum este cea mai completă și eficientă soluție pentru îndepărtarea părului cunoscută în prezent, iar dacă până mai ieri culoarea deschisă a firului de păr și pielea bronzată reprezentau două dintre cele mai cunoscute limitări când venea vorba de epilarea definitive această nouă tehnologie reușește să le transforme în avantaje inegalabile. 

Părul blond și subțire este eliminat fără probleme cu ajutorul Soprano Ice, ședințele putând fi efectuate indiferent de sezon, cu rezultate neinfluențate de bronzul pe care ni-l dorim atât de mult. Se poate lucra vara, inclusiv pentru pielea bronzată!

Tratamente recomandate 

Mesaje recomandate