Injectare cu acid hialuronic, o alternativa sigură a liftingului facial chirurgical

dermatoestetica terapii acid hialuronic - skinmed

Când vorbim despre injectare acid hialuronic şi toxina botulinică, dar mai ales despre efectele miraculoase pe care acestea le au asupra întineririi feței, putem afirma fără rezerve că acestea au revoluționat estetica medicală!

Ce riduri ştergem de pe faţă cu acid hialuronic?

Vârsta este doar un număr, par să spună tratamentele moderne de întinerire prin care, aproape peste noapte, obţinem o piele mai tânără, mai elastică şi mai hidratată.

Acidul hialuronic injectabil ajută la corectarea șanțurilor nazogeniene, a cearcănelor, a liniilor fine, a ovalului facial sau la creşterea volumului buzelor. Este o tehnică minim-invazivă, cu durere redusă și se efectuează după aplicare topică de substanță anestezică.

Efectele sunt vizibile imediat și rezistă timp de 6 luni până la 2 ani, în funcție de factori precum: tipul de piele, severitatea ridurilor, zona de injectare, cantitatea injectată etc. Este o procedură extrem de valoroasă, bine cunoscută în prezent, ale cărei rezultate sunt rapid vizibile și fără incidente neplăcute asociate injectării. Substanțele folosite în tratamentele de estetică facială sunt create special pentru a reduce ridurile, pentru a contura sau pentru a crea volum.

Pentru marirea  buzelor prin injectare cu acid hialuronic, o tehnica corecta trebuie sa refaca aspectul lor natural nu sa le deformeze. Pentru a evita efectul nenatural de „bot de rata” sau „tobogan”, avem de prezervat toate structurile, de la tuberculi la arcul lui Cupidon. Juvederm Volift este substanta potrivita pentrru acest tip de interventie. Daca nu ne dorim volumizarea buzelor, ci doar hidratarea lor (indicata celor cu buze crapate mai mereu, uscate, ridate), avem la dispozitie alte produse  din gama Juvederm.

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume. O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru a scăpa de 5, chiar 10 ani din buletin, păstrand un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 – 12 luni. Procedura corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, nu are contraindicaţii sau reacţii adverse.

Fillerul este injectat la nivelul pielii cu un ac fin. Tratamentul durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zona tratată și de cantitatea de acid.

Dacă ești preocupată de cearcăne, soluţiaeste injectarea unei pelicule de acid hialuronic, care se va interpune între patul vascular și piele.

Pentru estomparea santurilor nazogeniene si volumizarea pometilor…trebuie sa refacem structurile anatomice ale pometilor pentru a ancora si modifica vectorii superiori si laterali. Doar dupa aceasta etapa a volumizarii, care implica automat si estomparea santurilor, ne putem gandi la umplerea santurilor. Acidul hialuronic este indicat pentru aceste zone, Juvederm Voluma este substanta potrivita volumetrie, substanta care se plaseaza in zonele profunde, submuscular, periostal, care nu creeaza neuniformitati sau alte probleme la nivelul pielii.

Remanenta acestui produs este de pana la 24 de luni, moment in care este necesara o noua interventie.

Pentru umplerea santurilor avem nevoie de un acid de umplere – Juvederm Volift. Se injecteaza subcutanat, in tesutul adipos, remanenta acestuia fiind de pana la 15 luni. Injectam cu ajutorul unei canule, pentru a elimina riscul spargerii vaselor. Astfel, riscurile sunt rare si minime: echimoze/hematoame.

Durerea este minima, usor de suportat pe langa crema anestezica aplicata anterior procedurii, trebuie sa stim ca produsele de injectare Juvederm contin lidocaina.

Contraindicatii: neoplazii diverse, sarcina si alaptarea. De aceea consultatia este o etapa obligatorie, completam fisa etapa medicala si semnam formularele de consimtamant.

Mesaje recomandate