Injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică (botox) la dermatolog în București

botox - skinmed

 “Cel mai frecvent, doamnele ni se adresează pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic și tratamentul cearcanelor”, spune Amalia Anghel, medic primar dermatolog și fondatorul Skinmed din București.

“Pentru că obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist dermatolog care iți va analiza trăsăturile, forma facială și iți va propune soluția optimă de marire a buzelor astfel încat reacția celor din jur să fie <<Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!>>”, adaugă dr. Anghel.

 

Injectare cearcăne cu hialuronic

În ceea ce privește cearcanele, zona pleoapei inferioare este extrem de complexă, cu o mare variabilitate de aspecte, adesea asociate. 

Putem întâlni probleme precum șanțul lacrimal vizibil, candidat ideal pentru volumizarea cu acid hialuronic dedicat acestei zone, sau pigmentarea, culoarea brun-neagră, adesea constituțională.

O problemă frecvent întâlnită sunt ridurile fine, cele din unghiul exterior al ochiului corectate prin injectarea de toxină botulinică, în schimb cele de pleoapă inferioară destul de greu de șters prin tehnici convenționale.

Două alte probleme adesea întâlnite sunt pungile vizibile, adesea întâlnite în afecțiuni asociate sau constituțional și excesul de pleoape superioară și/sau inferioară, ce transforma pacientul în candidatul ideal pentru blefaroplastie, chirurgia pleoapei. 

 

Laser pentru cearcăne

Însă, și fără injecții, și fără chirurgie, tot mai există soluții și speranțe. Este vorba de tehnologia laser ClearLift, de pe platforma Harmony de la Alma Lasers, cu care putem acționa extrem de eficient la nivelul tegumentului fin al pleoapelor superioare și inferioare. 

Prin acest tratament reușim a ameliora ridurile fine, textura, calitatea pielii, refacem fermitatea și ameliorăm pigmentarea de pleoapă inferioară.

Un protocol complet include 4-6 ședințe spațiate la 1 lună, costul acestora fiind de 500 lei pe ședință. 

Este o procedură extrem de valoroasă deoarece ne permite a acționa asupra problemelor complexe de pleoape cu rezultate remarcabile.

tratament laser clearlift skinmed clinic bucuresti

Tinerețe prin tehnologie

În clinica Skinmed funcționează unul dintre cele mai performante lasere medicale din lume. Este vorba de ClearLift, care stimulează  producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. 

Tratementul reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

Poate fi folosit pe decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor. Reîntinerirea laser este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. 

Ședințele durează jumătate de oră și pot fi efectuate oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

Mesaje recomandate