Injectare cu acid hialuronic si toxina botulinica (botox) la dermatolog in Bucuresti

botox - skinmed

 “Cel mai frecvent, doamnele ni se adreseaza pentru marirea buzelor cu acid hialuronic si tratamentul cearcanelor”, spune Amalia Anghel, medic primar dermatolog si fondatorul Skinmed din Bucuresti.

“Pentru ca obiectivul final este să fii cea mai bună versiune a ta, în pielea ta, nu cea mai reușită versiune a altcuiva, dialogul este necesar, precum și ochiul critic al medicului specialist dermatolog care iți va analiza trăsăturile, forma facială și iți va propune soluția optimă de marire a buzelor astfel încat reacția celor din jur să fie <<Nici nu mi-am imaginat că nu sunt naturale!>>”, adauga dr. Anghel.

Injectare cearcane cu hialuronic

In ceea ce priveste cearcanele, zona pleoapei inferioare este extrem de complexă, cu o mare variabilitate de aspecte, adesea asociate. Putem întalni probleme precum șanțul lacrimal vizibil, candidat ideal pentru volumizarea cu acid hialuronic dedicat acestei zone, sau  pigmentarea, culoarea brun-neagră, adesea constituțională.

O problemă frecvent întalnită sunt ridurile fine, cele din unghiul exterior al ochiului corectate prin injectarea de toxină botulinică, în schimb cele de pleoapă inferioară destul de greu de șters prin tehnici conventionale.

Două alte probleme adesea întalnite sunt pungile vizibile, adesea întalnite în afecțiuni asociate sau constituțional și excesul de pleoape superioară și/sau inferioară, ce transforma pacientul in candidatul ideal pentru blefaroplastie, chirurgia pleoapei. 

Laser pentru cearcane

Insa, si fara injectii, si fara chirurgie, tot mai exista solurii si sperante. Este vorba de tehnologia laser ClearLift, de pe platforma Harmony de la Alma Lasers, cu care putem acționa extrem de eficient la nivelul tegumentului fin al pleoapelor superioare și inferioare. Prin aceast tratament reușim a ameliora ridurile fine, textura, calitatea pielii, refacem fermitatea și ameliorăm pigmentarea de pleoapă inferioară.

Un protocol complet include 4-6 ședințe spațiate la 1 lună, costul acestora fiind de 500 lei pe ședință. Este o procedură extrem de valoroasă deoarece ne permite a acționa asupra problemelor complexe de pleoape cu rezultate remarcabile.

tratament laser clearlift skinmed clinic bucuresti

Tinerete prin tehnologie

In clinica Skinmed functioneaza unul dintre cele mai performante lasere medicale din lume. Este vorba de ClearLift, care stimulează  producția de colagen la nivelul feței și gâtului pentru a reda pielii elasticitatea pierdută în timp. Tratementul  reduce dimensiunea porilor și ridurile fine de pe față și gât, fiind utilizabil chiar și pe zonele sensibile.

Poate fi folosit pe decolteu sau chiar pe fața dorsală a mâinilor. Reîntinerirea laser  este un proces gradual, în care efectele se văd pe parcursul a câtorva săptămâni, fiind recomandate minim 4 ședințe, la interval de o lună. Ședințele durează jumătate de oră și pot fi efectuate oricând în timpul zilei, chiar și în pauza de masă, deoarece timpul de recuperare este scurt sau nu este necesar, față de alte lasere mai agresive.

Recommended Posts