Injectarea cu toxina botulinică relaxează fața

terapie anti riduri toxina botulunica botox - skinmed clinic dermatologie bucuresti

Tot mai multe persoane sunt deranjate de aspectul obosit al fetei, dat de aparitia ridurilor.

Ridurile excesive de expresie de la nivelul superior al feţei, vizibile atunci când o persoană zâmbește, râde, se miră sau se încruntă, vor fi mult mai puțin vizibile atunci când fața este relaxată. Terapia antirid prin injectare cu toxină botulinică este soluţia ideală în acest caz. Procedura se adresează persoanelor între 25 şi 65 de ani.

Pentru tratament se folosesc ace de dimensiuni foarte mici, care nu dor, iar efectele sunt vizibile după o perioadă de 3-8 zile și se mențin, în general, între 3 și 5 luni. O singură ședință de tratament este suficientă pentru a relaxa fața și a îndepărta ridurile inestetice. Pentru rezultate de lungă durată, se recomandă ședințe la intervale de timp regulate, în medie 5-6 luni.

Ce trebuie să reții este că botox-ul este o măsură corectivă, dar și preventivă a ridurilor și liniilor nedorite de la nivelul superior al feței, iar fillerele se folosesc acolo unde este necesară refacerea volumului pierdut.

Important este să apelezi întotdeauna la un dermatolog in Bucuresti şi să nu faci rabat de la calitatea substanțelor injectabile! La Skinmed toate tratamentele sunt făcute cu substanțe de ultimă generație, de către medici cu o experiență largă în domeniu, în urma unei consultaţii de specialitate. Procedurile sunt atent stabilite pentru fiecare pacient, personalizate în funcţie de ceea ce i se potriveşte. Înaintea oricărui serviciu medical, opţiunile de tratament pot fi modificate în funcţie de buget. Tratamentele injectabile sunt sigure, complet personalizate şi au efect de lungă durată.”, adaugă dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și dermatoestetică la Skinmed Clinic.

Liftingul facial non-chirurgical

Pentru ridurile etajului superior, ne adresam musculaturii mimice. Ridurile de la nivelul fruntii si al colturilor externe ale ochilor, cele care se formeaza atunci cand ne miram, radem, ne concentram sau ne incruntam pot fi eliminate cu ajutorul toxinei botulinice pentru a opri aceste contractii musculare, indicatia de injectare fiind o data la 6 luni.

Riscuri usoare cand tehnica injectarii este una corecta – mici echimoze.

Cand tehnica este incorecta sau produsul folosit nu este de calitate, exista riscul aparitiei unor asimetrii sau afectiuni precum ptoza.

La Skinmed folosim Vistabel, toxina botulinica produsa de Allergan, unica substanta cu aprobare pentru uz cosmetic din Romania.

Mesaje recomandate