Injecțiile cu acid hialuronic, o revoluție în estetica medicală

juvederm volite 2021 - skinmed clinic

Acidul hialuronic injectabil ajută la corectarea șanțurilor nazogeniene, a liniilor fine, a ovalului facial sau la creşterea volumului buzelor.

Este o tehnică minim-invazivă, cu durere redusă și se efectuează după aplicare topică de substanță anestezică.

Efectele sunt vizibile imediat și rezistă timp de 6 luni până la 2 ani, în funcție de factori precum: tipul de piele, severitatea ridurilor, zona de injectare, cantitatea injectată etc.

Este o procedură extrem de valoroasă, bine cunoscută în prezent, ale cărei rezultate sunt rapid vizibile și fără incidente neplăcute asociate injectării.

Substanțele folosite în tratamentele de estetică facială sunt create special pentru a reduce ridurile, pentru a contura sau pentru a crea volum.

Hidratare cu hialuronic la dermatolog in Bucuresti

Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume.

O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru 5, chiar 10 ani din buletin, pastrand un ten vizibil întinerit și proaspat până la 9 – 12 luni. Procedura corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, nu are contraindicaţii sau reacţii adverse.

Fillerul este injectat la nivelul pielii cu un ac fin. Tratamentul durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zona tratată și de cantitatea de acid.

De ce injecții cu acid hialuronic?

Dacă sunteţi preocupaţi de cearcăne, soluţiaeste injectarea unei pelicule de acid hialuronic, care se va interpune între patul vascular și piele.

Din păcate, productia proprie de acid hialuronic scade o dată cu trecerea timpului, chiar de la vârsta de 20 de ani, după 40 diminuindu-se considerabil.

Lipsa acestui acid duce la o scădere dramatică a colagenului și elastinei, ceea ce ne face să îmbătrânim – pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, apar și se adancesc ridurile, fața coboară, se lasă, se pătează/colorează neuniform.

Din fericire, în prezent avem formule de rejuvenare miraculoase, care ne ajută să uităm de aspectul “lăsat” al pielii, de şanţurile de la colţurile gurii sau de ridurile dintre sprâncene. Există numeroase metode pentru o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini. 

De aceea doresc să trec în revistă cele mai performante tratamente ale momentului într-o serie de câteva articole.

Mesaje recomandate